Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора на захисті природи

Корпоративна соціальна відповідальність «Аврори» розвивається у кількох напрямах, один з яких – захист довкілля. Тож з нагоди Всесвітнього дня охорони природи, який відзначають 5 червня в більш ніж ста країнах світу, компанія провела кілька екологічних заходів.

Зокрема, «Аврора» влаштувала для співробітників офісу підтримки акцію «Посади свій іменний дуб». Усі охочі мали можливість висадити саджанці в горщики й назвати їх своїми іменами або дати будь-яку назву. Поки деревця будуть міцніти та розвиватися на подвір’ї офісу, кожен співробітник буде доглядати за своїм дубом та поливати його. А вже восени саджанці переселять до лісу.

Також команда «Аврори» влаштувала плоггінг – це біг, що поєднується зі збиранням сміття. Після легкої розминки та настанов всі учасники акції озброїлися рукавичками, сміттєвими пакетами та побігли стежками Прирічкового парку Полтави у пошуках пластикових пляшок та сміття. До акції долучилися не тільки аврорівці, а й бігуни міста, соціально відповідальна молодь і навіть цілі родини з дітьми. Разом побігали, зібрали чимало сміття й викинули в баки для утилізації та повторного перероблення пластику.

 «Аврора» власним прикладом закликає вести екологічний спосіб життя. Але не тільки у Всесвітній день навколишнього середовища, а завжди. Будьте екосвідомими й не чекайте змін – створюйте свій світ самостійно!