Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

«Аврора соціальна» — підтримуємо людей, постраждалих від війни

Зараз проблема номер один в Україні — війна. А слідом її наздоганяють інші: відсутність роботи, зростання долару та цін. Ми розуміємо, як важко кожному пересічному українцеві. Але в десятки разів гірше людям, які, рятуючи життя, змушені були залишити домівки та переїхати до інших регіонів країни.
Саме для підтримки тимчасового переміщених осіб і людей, які зазнали матеріальних втрат внаслідок бойових дій, «Аврора» разом з Товариством Червоного Хреста України запускає унікальну програму — «Аврора соціальна».
Що це таке? Ми випустили спеціальну пластикову картку, яку може отримати будь-хто з людей, вимушено переміщених з рідних містечок та сіл. На картці 2200 бонусних гривень, за які можна здійснювати покупки у будь-якому магазині «Аврора».
На бонусні кошти доступне придбання будь-якого товару: від засобів особистої гігієни, побутової хімії, домашнього текстилю до спідньої білизни та дитячих іграшок.
Отримати карту наразі можна у п’яти містах країни: Вінниці, Сумах, Кривому Розі, Тростянці та Умані. Але скоро ми будемо розширяти регіони видачі. Дізнатися про умови оформлення та особливості використання картки «Аврора соціальна» можна, за посиланням: https://avrora.ua/pages/avrora-socialna/, або ж зателефонувавши на гарячу лінію: 0800300066.