Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора святкує Всеукраїнський день відповідальності людини

А ти знаєш, що цього року сталася унікальна подія? Україна стала першою країною у світі, яка на державному рівні впровадила святкування Дня відповідальності та надалі відзначатиме його щороку 19 жовтня.
Дата обрана не випадково, вона збігається з днем народження Богдана Гаврилишина – видатного українського економіста, мецената та громадського діяча, який є автором «Декларації відповідальності людини».

«Світ не є здоровий і для того, щоб змінити ситуацію, потрібно брати на себе відповідальність на всіх рівнях», – говорив Гаврилишин.

Ці цінності розділяє наша компанія та співробітники. Саме тому «Аврора» вже кілька років є партнером Фонду Богдана Гаврилишина.
В рамках святкування Фонд родини Богдана Гаврилишина організовує святкову подію в Українському Домі, ряд активностей в столиці та регіонах. А також закликає людей, організації та громади ділитися прикладами особистої відповідальності в соціальних мережах.

Наша компанія завжди розуміла цінність соціальної відповідальності та підтверджувала це діями.
Цьогоріч навесні ми висаджували сосни та берізки в лісі, дубочки в горщики, а також займалися плоггінгом і влаштовували прибирання. А до Дня відповідальності проведемо серію висадок дерев, у тому числі за результатами акції «JOYKIS».
Фотозвітом обов’язково поділимося в наших соцмережах, тож підписуйся та слідкуй за нашими новинами.