Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Аврора в ТОПі дискаунтерів непродовольчої групи товарів Центральної та Східної Європи

Аврора в ТОПі дискаунтерів непродовольчої групи товарів Центральної та Східної Європи

Дізнатися гарну новину приємно, а ще приємніше поділитися нею зі всім світом.
За підсумками 2021 року «Аврора» входить у трійку лідерів серед дискаунтерів непродовольчої групи Центральної та Східної Європи.

Дискаунтер – це магазин з широким асортиментом, де можна придбати товари за зниженими цінами.

Дану інформацію висвітлено у звіті торгової нерухомості Colliers ExCEEding Borders Retail Report 2021. У даному дослідженні лідерство визначалося серед 45 торгових мереж непродовольчої групи, які працюють на ринку Центральної та Східної Європи.

Головним показником успішності у дослідженні слугувала кількість магазинів. Так виявилося, що найбільше магазинів має мережа «Pepco», на другому місці «KIK», а закриває трійку лідерів «Аврора».
Згідно звіту компанія «Pepco» налічує майже 2500 магазинів у 11 країнах, мережа «KiK» сягає майже 1000 магазинів у 8 країнах, а «Аврора» має близько 650 магазинів. Серед даних компаній «Аврору» відрізняє те, що всі магазини мережі зосереджені на території однієї країни.
Даний звіт висвічує ситуацію на ринку дискаунтерів непродовольчої групи Центральної та Східної Європи у 2021 році. Проте раді повідомити, що на момент його публікації наша компанія відсвяткувала відкриття 800-го магазину, а на кінець січня 2022 наша мережа налічує близько 850 магазинів.
Ми дуже пишаємося цим досягненням, продовжуємо розвиватися та відкривати свої магазини у тому ж темпі. Сподіваємося та активно працюємо над тим, що у 2022 році ще більше людей матиме можливість купувати все потрібне в «Аврорі» за доступними цінами.


Статтю створено за матеріалами інформаційного агентства «Інтерфакс Україна».