Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Благодійні аукціони в Аврорі

Творити добро легко! Є невеличкі добрі справи, які насправді робляться не для того, щоб здобути славу чи рейтинги, а для допомоги тим, хто потребує цього найбільше.

На початку 2021 року Аврора провела 2 благодійні аукціони серед співробітників компанії. Благодійними лотами стали подарунки від постачальників та партнерів, які наші менеджери згідно з політикою етичної взаємодії прийняли не на власну вигоду, а передали на баланс компанії.

Ми дотримуємося цього підходу, щоб уникати конфлікту інтересів у будь-яких проявах. Коли партнер, зацікавлений у подальшій співпраці, презентує дорогоцінні подарунки менеджерам – то вони передаються компанії. Проте накопичувати їх немає сенсу. Тому благодійний аукціон – це чудова можливість проявити корпоративну соціальну відповідальність перед співробітниками, партнерами та тими, хто потребує підтримки.

Завдяки такому формату на першому аукціоні ми разом змогли зібрати 5060 грн. Кошти були направлені до благодійного фонду «Helpgroup» де будуть спрямовані на придбання венозного сканера для малюків, які передчасно народились. На другому аукціоні, присвяченому до свята 8 березня, нам вдалося зібрати 3135 грн, які були долучені до збору коштів благодійним фондом «Helpgroup» на утримання підопічних центру відновлення «Кортекс».

Уявіть скільки у світі буде щасливих усмішок та радості, якщо кожен з нас хоч іноді творитиме маленьку добру справу. Робіть добро завжди й усюди де є можливість, бо це не тільки просто, а ще й дуже приємно!