Аврора for_partners contact_centre [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Корпоративна бібліотека в Аврорі робить читання та розвиток доступним кожному

Аврора зацікавлена у розвитку своїх співробітників. Саме тому корпоративна бібліотека – це чудова можливість створити атмосферу, в якій постійне навчання та самоосвіта – це природний процес. Бібліотека в Аврорі з’явилася років 6 тому, коли декілька керівників принесли до офісу свої книжки на професійні теми. З часом стихійний рух став більш системним, з’явилася окрема шафа для бібліотеки, онлайн-перелік книжок, електронна бібліотека та відповідальний «бібліотекар».

Бібліотека постійно поповнюється новинками. Серед співробітників проводяться опитування на вибір книг, які невдовзі потрапляють до нашої бібліотеки. Переважно це бізнес-література та найцікавіші книги для розвитку. Деякі примірники нам дарують наші співробітники, партнери та постачальники. За що їм окрема подяка. На цей час у офісній підбірці понад 300 книжок, для зручності вони розділені на категорії: «Бізнес», «Маркетинг», «Менеджмент», «Психологія», «Фінанси», «IT», «PR», «Інше». Але найцікавіші та найкорисніші – постійно знаходяться «на руках» у Аврорівців. Доступ до бібліотеки має будь-який співробітник Аврори.

Також існує Читацький Аврорівський Клуб, де за результатами опитування обирається одна книга, яку учасники клубу читають відведений час, а потім колективно обговорюють. Участь у зустрічах клубу – реальна можливість невимушено та особисто поспілкуватися з вищим керівництвом компанії, обмінятися думками, надихнутися широтою мислення та почерпнути ідеї. Книги відкривають читачам великі обсяги інформації, навчають аналізувати її та робити висновки. Завдяки потужній корпоративній бібліотеці Аврора надає кожному співробітнику можливість розвитку та росту.