Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Новорічний корпоратив – як за лаштунками телешоу

Новорічний корпоратив під час пандемії Covid-19 наче і має бути, тому що хочеться підвести підсумки року у неформальному спілкуванні, побачити колег під ялинкою і почути керівництво, пожартувати та посміятися, виграти у конкурсі якийсь приємний подаруночок напередодні свята, але очевидно, що зібрати більше 1000 співробітників з усієї України в одному місці на фуршеті чи у клубі – звучить нереальним. А от на online-корпоративі з трансляцією на YouTube – виявилося цілком можливо.

 

Пандемія навчила нас не лише дотримуватися дистанції, мити часто і довго руки та носити маски, а ще й нестандартно вирішувати поставлені задачі. Звична нам конференц-зала для нарад на офісі підтримки за кілька годин перетворилася на справжню телестудію з кількома локаціями, ведучими, музичним гуртом та знімальною групою – цілий знімальний майданчик! Топ-менеджери компанії мали можливість привітати у прямому ефірі усіх співробітників, подякувати за непростий рік, який разом проходити завжди краще! 

 

Не дивлячись на відстань – змогли об’єднатись та зарядитись енергією свята, прийняти участь у іграх та конкурсах, послухати live виступ музичного гурту, коротше кажучи, було по-новому цікаво та круто! Ми звикли #взаємодіяти_заради_мрій та  #створювати_свій_світ