Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Разом з членами Американської торговельної палати в Україні голова ради директорів Аврори зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським

Завдяки інвестиціям від компанії «Horizon Capital» у 2021 році наша компанія стала членом Американської торговельної палати в Україні. І позитивні результати цієї співпраці ми відчуваємо вже зараз.

До прикладу, 30 листопада голова ради директорів Аврори Лев Жиденко в складі вищевказаної організації зустрівся з Президентом України.

Метою зустрічі було обговорення інвестиційного клімату в нашій державі.
Володимир Зеленський подякував учасникам за відповідальну роботу, за створення робочих місць, сумлінну сплату податків та ініціативність у покращенні бізнес-клімату України.
Також Президент запевнив, що наразі заплановано та впроваджено чимало проєктів, які дозволять впевнено інвестувати в Україну та посприяють розвитку підприємництва.
Далі представники міжнародних компаній, що інвестують в Україну, а також українських компаній міжнародного рівня обговорювали з Президентом болючі питання бізнесу. А також можливі шляхи поліпшення інвестиційного клімату в нашій державі.

Ми дуже пишаємося тим, що тепер Аврора може покращувати життя українців не тільки створенням магазинів з доступними цінами та благодійністю.
Це все ми любимо та робимо. А участь у подібних заходах державного значення тільки підсилить наші можливості, допоможе змінювати себе та світ на краще.