Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Одна з цінностей Аврори в ділі

Розвиток творчості та креативності співробітників – це одна з задач корпоративної культури Аврори. Ми обожнюємо все нове та цікаве, особливо, якщо це робити командою, адже наші цінності говорять самі за себе #взаємодій_заради_мрій, #створюй_свій_світ та, безумовно, #будь_відкритим_до_нового!

 

Під час обідньої перерви ми періодично собі дозволяємо відволіктися від буденності і зануритися у творчість – чи у конференц-залі, чи у Lounge zone, якщо погода тішить. Інколи і у позаробочий час, на нових локаціях ми зустрічаємось на творчих майстер-класах, аби переключитись на інший вид діяльності.  Це ж у подальшому і призводить до кращої продуктивності та підвищення мотивації, бо гарно працює той, хто гарно відпочиває!

 

Вже разом писали свої, для когось перші, картини у різних стилях за постійної підтримки сучасних митців, з екскурсом в історію мистецтва, стилі живопису, різні матеріали та школи. І тепер ці картини прикрашають робочі місця чи домашні стіни і нагадують про чудовий досвід.

Вчилися вирізати декоративні свічки для себе та своїх близьких на подарунок напередодні новорічних свят, бо такі подарунки, створені власноруч, зігрівають і дарують ще більше емоцій та вражень. 

 

Ми цінуємо наших співробітників та категорично за всебічний розвиток!