Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

П’ятий міжнародний форум корпоративних директорів відвідали представники Наглядової ради Аврори

7 грудня 2021 року представники Наглядової ради Аврори відвідали П’ятий міжнародний форум корпоративних директорів.

Учасниками даного заходу стало чимало представників відомих компаній України та світу, серед них: «Нова пошта», Національний банк України, «Multiplex», «ПриватБанк», ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», «Horizon Capital», Міжнародна фінансова корпорація (IFC), Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

 

На спеціалізованих сесіях форуму розглядали чимало важливих питань, зокрема:

  • Значення корпоративної соціальної відповідальності
  • Якісне корпоративне управління
  • Вплив корпоративного управління на інвестиційну привабливість компанії
  • Тенденцію залучення зіркових особистостей до складу Наглядової ради компанії, аргументи «за» та «проти» даної практики

 

Відкриття сесії «Участь ради у процесі залучення інвестора» розпочалося з обговорення кейсу компанії «Аврора».

Зі слів керівника практики корпоративного права / злиттів і поглинань ЮФ «Василь Кісіль і Партнери». Володимира Ігоніна стало зрозуміло, що наразі в українському просторі існує деяке упереджене ставлення стосовно користі корпоративного управління.

А досвід Аврори у цьому питанні гарний мотиваційний приклад, який доводить те, що залучення борда у компанію призводить не тільки до позитивних результатів діяльності, а й до підвищення привабливості компанії в очах потенційних інвесторів.

 

Акціонери компанії «Аврора» Тарас Панасенко та Леся Клименко поділилися думками стосовно досвіду впровадження борда та інвестицій в компанію.

«Якщо ви хочете подивитися на себе зі сторони – запросіть борд, якщо хочете оцінити – спробуйте залучити private equity. Дізнаєтеся про себе багато нового», – каже Леся, але попереджає, що не треба боятися, коли вам ставлять незручне питання або питання, відповіді на яке ви не маєте. «Це посилює і поліпшує ваш бізнес», – стверджує вона.

Участь представників «Аврори» у даному форумі стала гарним шансом обмінятися досвідом з визначними українськими та міжнародними компаніями, а також можливістю вплинути на загальний розвиток корпоративного управління в Україні.

 

Статтю створено за матеріалами сайту Професійної асоціації корпоративного управління