Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Почесна грамота для трудового колективу «Аврори» від Полтавської ОВА

Українська молодь вражає! Ця думка стала лейтмотивом цьогорічного Дня молоді. Знаково, що 2022 року вперше ми його відзначали разом з усім світом. Адже саме 12 серпня світова спільнота святкує Міжнародний день молоді.
Наша сучасна молодь росла й росте в незалежній Україні. Наша молодь не знає, що таке ярмо несвободи – політичної, соціальної та творчої. Тому вона так відчайдушно бореться за незалежність, проти російського варварства й деспотизму. Дивлячись на наших хлопців і дівчат, розуміємо, що майбутнє України у надійних руках!
З цієї нагоди на урочистому заході Полтавська обласна військова адміністрація відзначила трудовий колектив нашої «Аврори» Почесною грамотою за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики на Полтавщині, активну громадську і волонтерську діяльність!
«Аврора» – єдиний представник бізнесу з міста Полтава, якому вручили цю нагороду. Пишаємось та дякуємо! Це заслуга кожного співробітника. Не дивлячись на складні обставини – ми об'єднані та не зупиняємось! Наближаємо перемогу разом❤