Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

У 2021 році футболісти “Аврори” здобули три золота

Футбол є найпопулярнішим видом спорту серед співробітників “Аврори”. Тому аврорівці регулярно проводять тренування, беруть участь у внутрішніх турнірах та корпоративною командою долучаються до полтавських кубків, гідно представляючи спортивний потенціал компанії.  

 

2021 рік аврорівці розпочали з перемоги - стали володарями Brooklyn Winter Cup 2021. А вже з 13 березня по 15 травня футбольна команда “Аврора” брала участь у міському турнірі BROOKLYN CUP SPRING 2021. Наші спортсмени викладалися на повну й за час чемпіонату було чимало яскравих перемог. Але не обійшлося і без прикрих поразок. Та загалом “Аврора” виступила вдало й у підсумковій таблиці посіла високе 5 місце серед 16 полтавських команд. 

 

Корпоративні турніри Аврори

Літній сезон відкрили корпоративним турніром AVRORA RANDOM CUP на СК “Бруклін”. У рамках такого формату команди формувалися безпосередньо перед грою за допомогою жеребкування. У результаті 4 команди грали 5х5 на міні-полі, два тайми по 15 хв. У ході запеклої боротьби визначилися лідери, які виграли всі свої ігри, - ФК Лілль (Морковський Кирило, Крат Олег, Дунай Олександр, Войтенко Владислав,

Тищенко Віталій). Команда переможців отримала перехідний кубок Аврори, стильні спортивні пляшки, сертифікати на мерч Avrora Sport та призовий фонд, що був сформований із реєстраційних внесків усіх учасників.

 

Восени також провели корпоративні змагання, адже це чудовий спосіб популяризувати футбол як корпоративний вид спорту та залучати до гри нових співробітників. Тож у жовтні за першість на турнірі з футболу Avrora CUP, що відбувся на полі СК «Бруклін», змагалося аж 6 команд. Чудова погода, гідні суперники та потужна мотивація стати володарем кубку й призового фонду – усе це зробило ігри запеклими. Особливо напруженим був фінал між командою «Работнічки» та ФК "Лідер", який завершився з рахунком 3:4 на користь останніх. Також визначили кращого бомбардира турніру - ним став Артем Гурський («Работнічки»), який забив 9 голів. Кращим воротарем Avrora CUP виявився Олександр Бондаренко (Банда QA).

 

Два золота і одне срібло - результат сезону Аврори

З 5 вересня по 14 листопада на полі СК "Павленки" у Павленківському парку тривав III Відкритий чемпіонат м.Полтави з міні-футболу BVS CUP 2021. Змагання відбулися в форматі 6х6. Усього взяло участь 12 команд. Команда "Аврора" загалом зіграла 11 матчів і у всіх здобула впевнену перемогу, отримавши свій заслужений чемпіонський кубок.

Одразу після цієї абсолютної перемоги перед аврорівцями постав новий виклик - кубок Щербанівської ОТГ з міні-футболу в спорткомплексі "Розсошенці". І знову наша команда лідер - арсенал нагород поповнився новим кубком. 

Трішки відпочивши від турнірів, команда “Аврора” вирішила спробувати свої сили в Brooklyn Winter Cup 2021-2022. Ігри завершилися вже у січні 2022 року. Наші футболісти стали срібними призерами цього зимового чемпіонату з міні-футболу. Символічно, що саме цими змаганнями аврорівці відкривали свій футбольний 2021 рік й ними ж і завершували сезон.