Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

У Полтаві відкрили Центр «Дія.Бізнес» за підтримки «Аврори»

14 вересня відкрився полтавський Центр підтримки підприємців «Дія.Бізнес». Тут потенційні та вже діючі підприємці зможуть отримувати доступну бізнес-освіту, безплатні консультації від експертів та юридичну підтримку, відвідувати корисні лекції, освітні заходи та конференції, презентувати та тестувати продукцію.

Про проєкт:

«Дія.Бізнес» – це національний проєкт, який допомагає підприємцям у створенні, розвитку та масштабуванні бізнесу.

Кому надає послуги центр «Дія.Бізнес»?

  • Тим, хто мріє про свій бізнес;
  • тим, хто визначився з ідеєю та тільки починає власну справу;
  • тим, хто вже має бізнес і прагне розвитку.

Національний проєкт із розвитку підприємництва ініціювало Міністерство цифрової трансформації. На Полтавщині його реалізовано за сприяння мережі магазинів «Аврора». 

Наша команда рада приєднатися до проєкту №1 з розвитку підприємництва в Україні. Відкриття хабу «Дія.Бізнес» у Полтаві, звідки «Аврора» починала свій шлях, є подякою та інвестицією в розвиток місцевої громади. Впевнені, що центр «Дія.Бізнес» для когось стане першим кроком для старту свого бізнесу і допомагатиме запалювати вогонь сміливості, креативності та підприємництва в очах більшої кількості мешканців Полтавщини.

Чому «Аврора» підтримує «Дія. Бізнес»:

  1. Це альтернативна інституція, яка допомагає та підтримує підприємців, які в перспективі можуть стати нашими партнерами.  
  2. Це місце концентрації ідей та людей, які прагнуть діяти та створювати товари й послуги найвищої якості.
  3. Це створення додаткових робочих місць. 
  4. Це розвиток бізнесу, а отже й збільшення наповнення місцевого бюджету.
  5. Це можливість для «Аврори» ділитися своїм досвідом.
  6. Це об'єднання бізнесу та підприємців за стратегією win-win.
  7. Це партнерство заради сталого розвитку міст та спільнот, що є однією з пріоритетних цілей для нашої компанії.

Генеральний директор мережі магазинів «Аврора Мультимаркет» Тарас Панасенко: «Бізнес вірить у зміни в суспільстві, в креативність. І я вірю, що якісно змінити місто та наше середовище можна завдяки активним людям, підприємцям і за підтримки креативної та активної влади. Я впевнений, що це місце стане привабливим для ініціативних, і ми будемо змінювати Полтаву і Полтавщину».

Долучення до створення центру «Дія. Бізнес» у Полтаві є частиною реалізації стратегії корпоративної соціальної відповідальності компанії «Аврора».