Аврора contact_centre for_partners [email protected] Instagram Youtube Facebook Tiktok Telegram Linkedin Viber

Оnline-тімбілдинги у період пандемії

Пандемія навчила нас не лише дотримуватися дистанції, мити часто і довго руки та носити маски, а ще й нестандартно вирішувати поставлені задачі. У різні періоди для підтримки одне одного хочеться об’єднати співробітників, не дивлячись на відстань, бо географія працюючих магазинів – вся Україна. І ми вирішили проводити онлайн-квести з нагоди різних свят, щоб кожна команда магазину мала можливість об’єднатися навколо спільного дозвілля, а не лише роботи. Через такі неформальні заходи підвищується приналежність співробітників до компанії, залученість до місії та відчувається підтримка командного духу!

 

Кожен такий квест – це кількаденний інтерактивний захід, у якому щодня співробітники отримують командні завдання з умовами та дедлайнами для виконання. І тут важливий не скільки результат, скільки залученість кожного до процесу виконання завдань, бо ми віримо, що більше можна досягти коли є #взаємодія_заради_мрій.

Наприклад, з нагоди Дня цінностей компанії одним із завдань квесту було створити у команді репродукцію відомої картини з підручних засобів. Не можемо не поділитись отриманими результатами! Команди не лише приємно провели час, а й отримали призи за участь :)