Подарунки бабусі на День матері — тільки цікаві ідеї

Статті
5 Квітень 2024
87
  1. Що подарувати бабусі, якщо їй до 50 років
  2. Моїй бабусі від 50 до 60 років: що їй подарувати на День матері?
  3. Що подарувати бабусі віком від 60 до 70 років на День матері
  4. Бабусі за 70 років: що їй купити
  5. Актуальні подарунки на День матері для бабусі будь-якого віку

Подарунки люблять не тільки молоді люди, але й старше покоління — наші бабусі. Але, вибираючи для них щось цікаве, потрібно бути уважним, адже їм не подобається марнотратство. Тому, якщо ти думаєш над питанням, що подарувати бабусі на День матері, варто прислухатися до наших ідей. А ще у нас великий вибір та доступні ціни.

Що подарувати бабусі, якщо їй до 50 років

В такому віці будь-яка бабуся хоче мати гарний вигляд, тому косметика та аксесуари для макіяжу дуже виручать тебе. Це можуть бути пензлики, помада, туш, олівець для брів і спонжі.

Ти також їй можеш подарувати двостороннє дзеркало чи вибрати гарну жіночу косметичку. Їй може сподобатися прозора модель, в якій без проблем вдасться знайти необхідний косметичний засіб. Силіконові аксесуари не пропускають вологу, тому їх тримають навіть у ванній кімнаті. Також можна придбати текстильні вироби. Вони закриваються на блискавку, мають різні розміри та дуже зручні у користуванні.

І, звичайно, не забувай про квіти — вони актуальні в будь-якому віці.

Моїй бабусі від 50 до 60 років: що їй подарувати на День матері?

В такому віці бабусі дуже люблять приймати гостей, особливо якщо це їхні діти та онуки. Купуючи столовий посуд, ти ніколи не прогадаєш. Твоїй близькій людині обов’язково знадобляться:

  1. Тарілки та салатники. Це можуть бути пластикові, металеві, скляні, супові чи десертні вироби. Гарним подарунком буде блюдо для торта чи тарілка для млинців.
  2. Чашки. Це категорія, де можна дати волю своїй фантазії, адже в інтернет-магазині Аврора вони представлені в широкому асортименті. Можливо, бабусі сподобаються фарфорові чашки з декором чи фігурками всередині; керамічні чи металеві кружки.
  3. Склянки чи келихи. Важко уявити собі стіл, на якому б не було чарок чи келихів. Ти можеш придбати як звичайний набір столових склянок, так і віддати перевагу красивим келихам.
  4. Глечик чи графин. Придивися до глечиків з фільтром — він може бути гарним подарунком на День матері для рідної людини.

Посуд для сервірування столів та столові сервізи були і залишаються популярними навіть сьогодні. Такому подарункові буде рада будь-яка бабуся.

Що подарувати бабусі віком від 60 до 70 років на День матері

В такому віці бабусі вже не так легко готувати їжу, тому ти можеш значно полегшити їй цей процес, подарувавши техніку для кухні. Щоб їй зручно було розігрівати їжу, купи мікрохвильову піч, і необов’язково дорогу. Моделі зі стандартними функціями достатньо. Електрочайник також буде гарним подарунком — це дуже корисний прилад для кухні. Якщо бабуся любить часто готувати смаколики, придивись до блендера чи міксера.

Бабусі за 70 років: що їй купити

Якщо ти ніяк не можеш вирішити, що можна подарувати бабусі на День матері, придивися до домашнього текстилю. Гарним подарунком буде тепла ковдра чи постільна білизна. Люди похилого віку дуже цінують зручність та комфорт, декоративні подушки та флісові пледи здатні їх по справжньому потішити.

Якщо твоя бабуся, попри вік, віддає перевагу активному способу життя і любить гуляти в будь-яку погоду, то парасоля — безпрограшний варіант. Вибирай модель, зважаючи на її побажання. Це може бути однотонна парасоля, з квітковим принтом чи іншим дизайном. Вона захистить рідну людину від потрапляння опадів на зачіску чи одяг.

Кажуть, що подарунків багато не буває, і це дійсно так, тому поклади в коробку шоколад чи цукерки. Напевно бабуся буде в захваті від молочного шоколаду з кокосом чи полуницею. Їй обов’язково сподобається смачне драже та повітряний зефір. Також можеш покласти батончики чи набір звичайних цукерок, якими можна буде поласувати разом з бабусею за чашечкою смачного чаю.

Актуальні подарунки на День матері для бабусі будь-якого віку

Якщо ти хочеш зробити приємне бабусі і подарувати щось цікаве на День матері, необов’язково звертати увагу на вік. Підбери подарунок, який буде актуальним в будь-який час:

  1. Засоби для ванни та душу. Незалежно від віку, людина приймає душ, тому їй не обійтися без мочалки, мила та гелю. Вибираючи деякі засоби, потрібно зважати на вік та особливості організму. Те, що підходить молодим жінкам, не завжди можна використовувати літнім особам.
  2. Креми для догляду за тілом. Вони не тільки зволожують шкіру, а й можуть бути надійним помічником для втомлених ніг. Спреї знімають відчуття важкості та напруженості, забезпечуючи швидке полегшення.
  3. Засоби по догляду за обличчям. Сюди відносяться скраби, креми та пінки для вмивання. Ефективне зволоження шкіри також забезпечують маски з фруктовими ароматами.
  4. Засоби по догляду за волоссям. В будь-якому віці волосся повинно бути чистим та доглянутим. Тому, вибираючи подарунок, зверни увагу на шампуні, кондиціонери та фарбу.

Крім засобів для догляду за собою, завжди були і залишаються актуальними вази для квітів. Їх вибір настільки великий, що це дозволяє задовольнити побажання будь-якої бабусі. Їй сподобаються скляні моделі, за допомогою яких вдасться прикрасити приміщення. Вони виготовлені з міцного скла. Також можна придбати горщик для квітів в оригінальному дизайні чи подарувати підвісне кашпо для саду.

Не забувай про листівки, виготовлені своїми руками, та книги, за умови, що бабуся полюбляє читати. Яскрава фотосесія серед весняних квітів в колі родини також буде незабутнім подарунком на День матері.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар