Що подарувати дитині на Новий рік

Статті
9 Серпень 2023
5892
  1. Як дізнатися про бажані дітьми подарунки від Діда Мороза
  2. Подарунки дітям на Новий рік: виконання омріяних бажань
    1. Подарунки на Новий рік дітям віком від 1 до 4 років
    2. Подарунок дівчинці на Новий рік
    3. Подарунок хлопчику на Новий рік
  3. Магазин Аврора: широкий вибір унікальних святкових подарунків

Хто з нас у дитинстві не відчував хвилювання у передчутті зустрічі Нового року? Цей незабутній час загадування бажань досі асоціюється у нас із чарами, різдвяними казками, трепетним очікуванням подарунків під ялинкою. Діти вірять у диво та Діда Мороза, а батьки хочуть зберегти цю віру якнайдовше. Але як делікатно дізнатися, про що мріє малюк?

Новорічні подарунки для дітей принесуть їм радість і віру у чаклунство тоді, коли вони будуть бажаними та омріяними.

Як дізнатися про бажані дітьми подарунки від Діда Мороза

Якщо дитина маленька, попросіть її вголос нагадати Діду Морозу про заповітне бажання. Зі старшими дітьми можна написати йому листа, в якому перерахувати всі добрі справи, зроблені за рік, і попросити про виконання їхньої мрії. Послання може бути оформлене дитячими малюнками, святковою мішурою, а конверт прикрашений справжньою поштовою маркою. Бажано, щоб дитина сама помістила листа у скриньку для пошти або в її присутності це зробив хтось із батьків.

Для повідомлення Діду Морозу про свої заповітні бажання малюк може також зателефонувати йому (у такій ролі виступить заздалегідь обізнаний родич чи знайомий). При цьому діти мають бути впевнені, що спілкуються з добрим чарівником, а не з якимось дядьком. Окрім того, батьки можуть дізнатися про бажання, запропонувавши дитині написати на аркуші паперу список очікуваних презентів від Діда Мороза і поклавши його під подушку, звідки цей аркуш дивом зникне. Цей перелік бажаних дитячих подарунків буде орієнтиром родичам, бабусі та дідусю.

Подарунки дітям на Новий рік: виконання омріяних бажань

Після визначення передноворічних дитячих мрій батьки беруть в облогу магазини, шукаючи бажаних подарунків. Не варто купувати їх зарано, оскільки тривале зберігання виробів у квартирі збільшує ймовірність знаходження їх дітьми. Дитячі подарунки на Новий рік можна купити пізніше, заощадивши бюджет сім'ї завдяки передноворічним знижкам. При їх придбанні слід враховувати вік дитини та сферу її інтересів. Не слід економити на вартості іграшок, оскільки дешеві варіанти швидко стають непридатними, що викликає прикрість і розчарування малюків.

Що подарувати дитині на Новий рік? Консультанти магазину Аврора допоможуть вам вибрати новорічний презент дівчинці чи хлопчику з урахуванням ваших побажань і цим подарувати море яскравих та радісних емоцій. Асортимент дитячих товарів настільки великий, що іноді вибрати подарунок на Новий рік дитині дуже складно. Полегшує завдання лист, написаний малюком Дідові Морозу, тоді батьки знають, на яке диво сподівається їхнє чадо. Але не завжди можна виконати його бажання, іноді зовсім нездійснене.

Тоді слід пустити в дію свою фантазію та відвідати магазин Аврора, який пропонує найкращий асортимент оригінальних новорічних подарунків для дітей. Найпростішим варіантом є набір солодощів у подарунковому пакуванні. Це може бути шоколад або шоколадні цукерки. Солодкі вироби можна дарувати дитині віком 5–10 років.

Подарунки на Новий рік дітям віком від 1 до 4 років

Такі діти ще не розуміють суті свята. У цей час батьки багато уваги приділяють їхньому розвитку, оскільки активно формуються мовлення, сприйняття та мислення. Дитина пізнає світ через предмети, які дають їй уявлення про форму, колір, розмір та інші властивості. Малюк захоплюється яскравими кольоровими іграшками, які видають звуки і не ламаються під час активної гри. Гарним подарунком будуть:

  • сортери у вигляді транспорту чи веселої іграшки;
  • пірамідки, які завжди є класичною іграшкою для розвитку дітей;
  • іграшки зі світловими та звуковими елементами, які допомагають дитині розрізняти звуки, запам'ятовувати кольори, демонструвати вміння;
  • ігрові фігурки;
  • пазли (картонні та з голографічним малюнком);
  • іграшки з музикою;
  • інтерактивні тварини;
  • іграшки з дерева.

Дівчаткам будуть цікаві ляльки з аксесуарами, набори посуду, а хлопчикам – машинки та конструктори.

Подарунок дівчинці на Новий рік

Дівчатка у 5–9 років поступово замінюють сюжетно-рольові ігри логічними та спортивними. Під час вибору презенту потрібно враховувати захоплення та улюблені заняття дітей. Дівчатка активно приміряють на себе соціальні ролі мами, лікаря, перукаря, кухаря. Їм подобаються творчі вироби та конструктори. В якості подарунка можна вибрати:

У ляльки дівчатка грають у середньому до 12 років. І якщо маленькі принцеси приділяють увагу їхньому одягу, макіяжу, волоссю, то старші, граючись з ляльками, створюють іграшковий світ, вигадуючи сюжетні ігри. Дівчатка-підлітки віком від 10 до 15 років більше звертають увагу на створення образу, зовнішній вигляд. Якщо раніше гарна сукня не сприймалася ними в якості подарунка, то тепер таке вбрання стає мрією кожної юної красуні. Тому найкращий подарунок для них – стильний та модний одяг, біжутерія, навушники, ролики.

Подарунок хлопчику на Новий рік

Хлопчаків віком від 5 до 9 років приваблює все, що можна крутити, розібрати чи збудувати. Вони віддають перевагу подарункам, які дозволяють розвивати і показати свої вміння, кмітливість, фантазію, фізичні та розумові здібності. Тому найкращими новорічними презентами для них будуть:

Окрім того, потрібними будуть іграшки для активного відпочинку (розважальні та рухливі ігри, бризкалки, набори для мильних бульбашок, бадмінтон, водяні помпи).

У хлопчиків підліткового віку (10–15 років) змінюються пріоритети, тому їм потрібно уважно та ретельно обирати подарунки. У дітей з'являються нове хобі, улюблені артисти, спортсмени, музиканти. Вони обов'язково захоплюватимуться іграми, з якими можна проводити час у компанії друзів та однокласників. Залежно від захоплень та особистісних уподобань дітям може сподобатися:

  • спортивний одяг та спорядження;
  • сніжколіп;
  • різноманітні настільні ігри, граючи в які дитина розвиває уяву та мислення, навчається бути частиною команди;
  • дослідницькі набори;
  • безпровідні навушники.

Хоча ці подарунки коштують дещо дорожче, підліток із задоволенням та вдячністю отримає їх.

Магазин Аврора: широкий вибір унікальних святкових подарунків

Новий рік для дітей – це час виконання бажань та настання чаклунства. Протягом новорічних свят кожна дитина хоче отримати свої заповітні подарунки. Потрібно пам'ятати, що не має значення вартість презенту, головне, щоб він сподобався вашому чаду. Вибрати новорічні подарунки для дітей – це нескладне завдання, оскільки величезний асортимент магазину Аврора дозволяє знайти необхідні іграшки. Скориставшись його пропозиціями, ви перетворите святкування Нового року для дитини на справжню казку!

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар