Подарунок дівчині або дружині на 14 лютого: який вибрати

Статті
5 Лютий 2024
2439
  1. Яким має бути подарунок дівчині на 14 лютого
  2. Який подарунок на 14 лютого дівчині вибрати з ювелірних виробів
  3. Що подарувати на 14 лютого дівчині з техніки
  4. Що подарувати жінці на 14 лютого для домашнього затишку
  5. Що подарувати дівчині на Валентина з косметики
  6. Що подарувати на День закоханих дівчині для душі
  7. Ще декілька ідей, що купити дівчині на 14 лютого

Найромантичніше свято року наближається, а ти досі не знаєш, чим здивувати другу половинку? Хочеш вибрати щось неординарне, щоб відрізнятися від інших закоханих чоловіків? Читай на сайті Аврори, що подарувати дівчині на 14 лютого, дивись цікаві пропозиції в каталозі та шукай потрібні товари серед асортименту.

День святого Валентина пари проводять разом, це чудовий привід піти в кінотеатр, ресторан або влаштувати романтичну вечерю вдома. За легендою, це свято виникло на честь християнського священника, який жив у III столітті й одружував усіх охочих, попри заборону імператора. З 1777 року це свято відзначають у США, поступово воно поширилося по всьому світу.

Яким має бути подарунок дівчині на 14 лютого

Навіть якщо тобі ніяк не вдається придумати щось неординарне, зовсім не обов’язково наслідувати загальні та вже неактуальні традиції. Подарунок дівчині на 14 лютого має бути особливим, адже в цей день ти розповідаєш про свої почуття. Краще вибрати й купити сюрприз заздалегідь, щоб не витрачати гроші на непотрібну річ.

Вибираючи подарунок, керуйся вподобаннями та інтересами дівчини. Велике значення має вік обраниці, адже юні леді чекають від коханого одне, а дорослі та зрілі жінки – інше. Визначитись допоможуть наступні критерії:

  • тривалість стосунків. На початковому етапі краще дарувати щось універсальне й загальне. Наприклад, сертифікат у магазин одягу або косметики, квитки в кіно, концерт тощо. Якщо ви разом багато років, вибрати простіше, адже тобі точно відомі вподобання другої половинки;
  • легкий флер романтики. Він обов’язково має бути присутнім у подарунку, адже на День святого Валентина всі говорять про почуття. Навіть у тому разі, коли це практична річ (наприклад, товари для кухні), додай невелику валентинку, яскраву листівку й не забудь сказати кілька слів.

Враховуй, що деякі подарунки доречні до інших свят, але тільки не на 14 лютого. Навіть дружині, з якою ви давно в шлюбі, купувати до цього дня сковорідки буде не найкращим рішенням.

Важливий момент: коли вже хочеш подарувати кухонне приладдя, використай його, щоб приготувати святкову вечерю самостійно. Знайди в інтернеті незвичайний рецепт, порадуй близьку людину власноруч приготованою стравою.

Наприклад, придбай форму для запікання у вигляді серця та приготуй смачний бісквіт із шоколадом, прикрась його фруктами, ягодами. Вибери красиві келихи, застели стіл скатертиною, запали свічки, краще ароматизовані, – кохана точно оцінить такий підхід до святкування.

Який подарунок на 14 лютого дівчині вибрати з ювелірних виробів

Саме такий презент варто вважати найдоречнішим до Дня святого Валентина. Це можуть бути:

  1. Кулон.
  2. Сережки.
  3. Ланцюжок.
  4. Каблучка.
  5. Браслет (краще з тематичним написом, наприклад: «I love you!»).

Такий подарунок сподобається як юній дівчині, так і жінці будь-якого віку. Ювелірні вироби не в’януть на відміну від квітів і зберігають привабливий вигляд роками, нагадуючи про твої почуття. Чудовим презентом стане витончена прикраса, яку можна носити не тільки на свята, а й щодня.

Зовсім не обов’язково купувати дорогі вироби з золота, адже багатьом дівчатам більше подобається срібло. На початку стосунків часто дарують парні кулони, що складаються з двох половинок. Перш ніж вибрати, звертай увагу на оформлення виробу, зокрема на наявність дорогоцінного каміння. Діаманти більше пасують дорослим і зрілим жінкам, тоді як юним дівчатам варто вибирати фіаніти чи перли.

Що подарувати на 14 лютого дівчині з техніки

Хороший та потужний гаджет – можливість не тільки підкреслити турботу, а й показати серйозність намірів. Не обов’язково дарувати дуже дорогий смартфон з останніх новинок популярних брендів. Практичний і корисний подарунок на 14 лютого дівчині – це:

  • навушники. Якщо вона меломанка й не уявляє свого життя без музики, саме час підібрати хорошу гарнітуру до її смартфона. Для активної спортсменки, яка слухає улюблені композиції на бігу чи під час тренувань, підійдуть бездротові;
  • наручний годинник. Не обов’язково дуже дорогий із золота чи з камінням, особливо якщо ваші стосунки тривають недовго. Найпопулярніші годинники з кварцовим механізмом із металевим, полімерним або керамічним корпусом. Перш ніж вибрати такий подарунок, запевнись, що твоя дівчина не забобонна, адже з ним пов’язано чимало прикмет;
  • фен для волосся. Багато дівчат користуються ним мало не щодня як для сушки, так і для укладання зачіски. Подбай не тільки про кількість додаткових насадок, має значення зручність використання й догляду;
  • прилади для укладання волосся. Плойки для завивання, щипці, випрямлячі допоможуть твоїй дівчині щодня виглядати привабливою та експериментувати з зовнішністю без постійних відвідин стиліста.

Роздумуючи, що подарувати на 14 лютого дівчині з корисних гаджетів, зверни увагу на павербанки. Портативні зарядні пристрої мають попит, адже дають можливість користуватися технікою навіть за умови відсутності світла. Якщо у вас довірливі й близькі стосунки, подаруй епілятор – практичний засіб, який допоможе швидко й легко позбуватися зайвого волосся на тілі.

Що подарувати жінці на 14 лютого для домашнього затишку

Твоя дружина створює комфортну, затишну атмосферу вдома – і робить це постійно. Допоможи їй в особливий день і подаруй щось невелике, проте гарне та романтичне. Це може бути, наприклад, фоторамка з вашим спільним знімком – з весілля, подорожі, сімейної фотосесії. Приємно буде знову пережити ті моменти та згадати про приємне разом.

Ще ідеї, що подарувати жінці на 14 лютого для дому:

  • теплий халат або піжаму. Такий одяг ідеальний після душу, щоб почуватися комфортно й швидше зігрітися, коли в кімнаті прохолодно. Коли ви вже в шлюбі, ти знаєш розмір коханої – не купуй з запасом, жінка такого точно не оцінить;
  • домашні капці. Коли ногам тепло, у душі теж затишно. Тільки вибирай яскраві, з романтичним дизайном, щоб вони точно відповідали тематиці свята;
  • плед. Важлива складова теплого сімейного вечора під час перегляду улюбленого фільму. Такий подарунок допоможе розслабитися, забути про повсякденну рутину й знову відчути себе коханою;
  • свічники в романтичному стилі. Вони чудово пасуватимуть до вечері на двох – тільки приготуй її сам і не вибирай занадто складні страви, які заберуть багато часу.

Якщо думаєш, що подарувати на 14 лютого дружині, яка полюбляє отримувати букети й вирощувати квіти, купуй вазу, кашпо чи горщик. Не забудь про романтичний стиль – варто вибрати моделі в незвичайному, тематичному дизайні, але краще рожевого, червоного кольору.

Що подарувати дівчині на Валентина з косметики

Товари для догляду за собою завжди доречні до будь-якої дати, проте їх не можна купувати просто так. Наприклад, якщо це крем чи тонік для обличчя, потрібно враховувати тип шкіри, вік, можливість алергічної реакції. Великий ризик не вгадати, тому краще дарувати щось нейтральніше, як-от:

Ще один варіант, що подарувати дівчині на Валентина, – декоративна косметика. Тобі буде простіше вибрати, якщо ти точно знаєш, чим користується твоя друга половинка. Має значення й кольоротип зовнішності. Наприклад, теплі відтінки більше пасують смаглявим дівчатам із каштановим волоссям, холодні купують для білошкірих із блакитними очима.

Ще один популярний варіант для подарунка – засоби для догляду за волоссям. Тут також є великий ризик не вгадати, проте в тому разі, якщо ви давно разом, ти точно знаєш, чим порадувати другу половинку. Не обов’язково купувати тільки шампунь, можна вибрати маску, бальзам, матеріали для стайлінгу та укладки (якщо тобі відомо, що вона ними користується). Найкраще виглядає набір із декількох засобів одного виробника.

Що подарувати на День закоханих дівчині для душі

У повсякденних справах важливо час від часу розслаблятися, відпочивати й займатися чимось стороннім, що не має відношення до основної роботи. День святого Валентина – час, який можна присвятити вам обом і подбати про другу половинку. Серед доречних подарунків для душі – такі:

  • книги. Якщо твоя дівчина любить читати, ти точно вгадаєш, коли купиш їй збірку віршів улюбленого поета або останнє видання письменника, який подобається. Проте спочатку уточни жанр – це може бути як художня література, так і наукова, психологічна;
  • картини за номерами. Це чудова можливість доєднатися до мистецтва й відчути себе професійною художницею, навіть не маючи досвіду. Малювання допомагає «розвантажитися», відволіктися від повсякденних проблем;
  • набори для вишивання. Якщо саме це є хобі твоєї другої половинки, покажи, наскільки її захоплення важливе для тебе. Те ж саме стосується в’язання.

Вибираючи, що подарувати дівчині на День закоханих, не забувай оригінально оформити сюрприз. Придбай подарункову коробку або пакування в тематичному, романтичному стилі – рожевого кольору, з сердечками. Тоді твій презент не просто подарує гарний настрій, а й створить інтригу, набуде таємничості.

Ще декілька ідей, що купити дівчині на 14 лютого

Коли ти вже вибрав основний сюрприз для дружини або перераховані вище варіанти не видаються доречними, зверни увагу й на цю підбірку від Аврори. Будь-який із цих презентів стане чудовим доповненням до подарунка:

  • м’яка іграшка. Ще досі роздумуєш, що купити на 14 лютого дівчині? Не забувай, що милі, симпатичні ведмедики й котики вже багато років мають попит. Вони подобаються дівчатам, адже залишаються з ними й тоді, коли коханого немає поруч;
  • сумка. Завжди потрібний аксесуар, який можна використовувати щодня або тільки на свята. Керуйся повсякденним стилем дівчини: якщо їй подобається спортивний одяг, подаруй комфортну бананку. Коли вона любить класику, вибери модель стриманого кольору з екошкіри;
  • аксесуари для волосся. Допоможуть завжди почуватися привабливою для тебе й для себе. Різноманітними шпильками, невидимками користуються навіть жінки з коротким волоссям;
  • кава. Приємно вранці приготувати ароматний напій і смакувати його удвох. Якщо твоя кохана не уявляє свого життя без кави, вибирай розчинну або в зернах;
  • солодощі. Вони подобаються жінкам будь-якого віку, адже дарують гарний настрій і наповнюють енергією. Шоколадки, цукерки, батончики, особливо в тематичному пакуванні, підкреслять твої почуття.

Визначився, що можна подарувати на 14 лютого? Шукай потрібні товари в інтернет-магазині Аврора й замовляй із доставкою до торгових точок у Житомирі, Вінниці чи інших містах України або до відділення служби-перевізника.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар