Подарунок брату на день народження: пропозиції від Аврори

Статті
20 Жовтень 2023
3999
  1. Що подарувати брату на день народження: класичні варіанти
  2. Який подарунок брату вибрати, коли він ще маленький
  3. Подарунок брату, який ходить до школи
  4. Подарунок брату 17–23 років
  5. Подарунок для брата 24–30 років
  6. Подарунок для брата на день народження 31—40 років
  7. Подарунок братові на день народження 40–50 років
  8. Подарунок братові на день народження 50–60 років
  9. Подарунок братові на ювілей: який вибрати
    1. Подарунок братові на 15 років
    2. Подарунок братові на 25 років
    3. Подарунок на 35 років
  10. Що подарувати брату, який захоплюється спортом
  11. Подарунок братові чоловіка

Порадувати близьку людину в її свято – твій обов’язок. Думаєш, що подарувати брату на день народження, щоб цей презент запам’ятався? Шукаєш справді оригінальний сюрприз, який підкреслить близькість між вами? Читай корисні й цікаві поради від Аврори, щоб вибрати справді оригінальний і вдалий презент.

Брат – той, хто завжди підтримає та зрозуміє, навіть якщо ви час від часу сваритесь. Його особисте свято є важливою датою і для тебе. Гроші не можна вважати гарним і доречним подарунком, адже близькі люди більше цінують увагу, емоції та турботу. Якщо ти знаєш братові захоплення та мрії, тобі буде простіше вибрати сюрприз. В іншому разі ознайомся з нашими рекомендаціями.

Що подарувати брату на день народження: класичні варіанти

Приємно, коли річ не просто подобається, а й постійно використовується за призначенням. Практичність – головний тренд сучасності, якого дотримуються виробники одягу, взуття, аксесуарів та інших предметів. Візьми його за основу, вибираючи сюрприз, і ніколи не помилишся. Серед класичних варіантів для подарунка братові:

  • гаманець або портмоне. Вибирай чорні або коричневі моделі різної форми зі шкірозамінника на нашому сайті. У нас ти знайдеш зручні вироби на кожен день для зберігання купюр, монет, візиток;
  • сумка. Спортивні або повсякденні бананки, ділові месенджери, рюкзаки – чоловічих моделей на будь-які випадки життя і в різних кольорах дуже багато;
  • кава. Сучасні чоловіки полюбляють цей бадьорливий напій, а деякі взагалі не уявляють без нього свій звичайний ранок;
  • канцтовари та приладдя для офісу. Не завадить подарувати навіть у тому разі, якщо адресат працює вдома, – все одно йому доводиться робити багато записів, користуватися коректорами, ручками тощо;
  • дезодоранти та антиперспіранти. Важлива складова образу чоловіка: спортсмена, студента, офісного працівника, керівника компанії.

Проте мало керуватися тільки цим списком, адже перелік доречних сюрпризів на день народження часто змінюється. Вибір залежить від віку, роду занять, особистих вподобань людини. Перш ніж зробити покупку, визначся з бюджетом і пам’ятай, що зовсім не обов’язково дарувати тільки дорогі речі.

Який подарунок брату вибрати, коли він ще маленький

Порадувати дитину у віці 2–3 років нескладно, адже вона охоче цікавиться всім новим і завжди радіє сюрпризам. Проте перед тим, як придбати той чи інший предмет, не забувай про безпеку. Дітям до 3 років не можна дарувати конструктори чи іграшки, які містять дрібні деталі. Все тому, що малюк під час гри може проковтнути їх, або засунути до носа чи у вухо.

Найкращий подарунок для дворічної дитини – безпечна річ, з якою вона зможе гратися без ризику. Це, наприклад, м’яка іграшка, також можна придбати кольорові олівці або інші набори для творчості, які підходять за віком. Гарним вибором стане конструктор із пластикових великих деталей – він допоможе дитині розібратися в тонкощах та основах будівництва.

Якщо ти вибираєш подарунок брату на день народження на 3 роки, перелік іграшок стає ширшим. У цьому віці діти стають все більше самостійними, намагаються в усьому наслідувати дорослих. Ось що буде доречним подарувати:

  • іграшкова зброя. Маленький хлопчик любить уявляти себе відважним супергероєм, який бореться зі злом. Подаруй йому пістолет із кульками чи ракетницю, і він буде щасливим;
  • конструктори. Після 3 років і старше можна дарувати «Лего» та інші комплекти. Такі іграшки не просто надовго захоплюють, а й розвивають дрібну моторику пальців;
  • машинки. Хлопчику неодмінно сподобається влаштовувати сюжетно-рольові ігри з ними.

Зверни увагу також на різноманітні набори, з якими малюк зможе відчути себе дорослим.

Подарунок брату, який ходить до школи

Уже з першого класу у хлопчика з’являються друзі, з якими він любить гратися разом. Саме тому доречним рішенням буде подарувати уже щось доросліше та серйозніше, чим можна похвалитися перед товаришами. Наприклад, у 6–9 років чудовим варіантом залишається іграшкова зброя, а також ігрові комплекти для одночасної гри в дартс, баскетбол і волейбол.

Презент на 10 років і старше має бути ще серйознішим, адже цей вік вважається раннім підлітковим. Інтереси поступово змінюються, хлопці все менше цікавляться безпосередньо іграшками. У цей час гарним подарунком стане смартфон, а також неодмінно сподобаються комп’ютерні аксесуари, зокрема:

  1. Миша. Можна вибрати як дротову, так і бездротову. В останньому випадку не забудь придбати батарейки.
  2. Клавіатура. Зверни увагу на ігрові моделі або пристрої з тачпадом, адже вже в цьому віці хлопці починають активно грати в комп’ютерні ігри.
  3. Підставка під планшет. Забезпечить не тільки зручне розміщення, а й швидке охолодження техніки, особливо під час гри.

До списку доречних подарунків для брата, який уже закінчив молодшу школу, входять також канцтовари та книги, товари для творчості (залежно від того, який напрям подобається), льодянка для спуску з гірки, бадмінтон.

Подарунок брату 17–23 років

У цьому віці його інтереси знову кардинально змінюються, адже він закінчує школу та планує стати студентом. У 16–17 років з’являються конкретні інтереси, навички та звички в одязі, хобі. Деяких тягне до бунтарського стилю, інші активно займаються спортом. Вибираючи подарунок брату, керуйся його вподобаннями, адже він, дорослішаючи, може стати вибагливішим, особливо до якості та дизайну.

Отже, доречними презентами будуть:

  • м’ячі для гри у футбол або волейбол. Звісно, дарувати їх варто тільки в тому разі, якщо твоєму братові дійсно подобаються такі ігри;
  • смартфон і корисні аксесуари для нього. Наприклад, навушники, зарядні пристрої, комп’ютерна периферія;
  • окуляри. Вони сприймаються не просто як аксесуар від сонця, а як частина образу, тому керуйся повсякденним стилем одягу брата під час вибору;
  • блокнот або скетчбук. Гарний вибір для студента, якому потрібно пам’ятати багато імен і контактів, та загалом для творчої людини;
  • стильний рюкзак. Хлопець братиме його з собою не тільки на заняття або в спортзал, а й використовуватиме як повсякденний аксесуар.

Особливо важливо знайти гарний подарунок на 18 років, адже це серйозна дата в житті кожної людини. Період вступу в повноліття стане початком чогось нового, тому вибирай сюрпризи, які допоможуть зробити важливі кроки для подальшого кар’єрного розвитку. Наприклад, подаруй сертифікат на курси іноземної мови й не забудь додати яскравий зошит та іншу канцелярію, щоб відвідувати заняття.

Враховуй, що після закінчення школи зі вступом в університет хлопець починає самостійне життя. Багато хто в цей час переселяється та живе окремо від батьків у гуртожитку чи квартирі з товаришами. Тому гарним подарунком на 20 років і взагалі в безтурботні студентські часи стануть також сюрпризи для всієї компанії (наприклад, настільні ігри).

Подарунок для брата 24–30 років

Це час, коли хлопець перетворюється на впевненого в собі дорослого чоловіка. Як правило, у цей час він уже закінчив університет, влаштувався на хорошу роботу за спеціальністю або покликанням душі й заробляє достатньо грошей. Деякі в такому віці навіть відкривають бізнеси й починають власні справи, роблячи перші кроки до успішного життя.

Подарунок для брата, коли він уже виріс, – непросте завдання, адже те, чого хочеться, він уже може купити собі сам. Проте для нього, як і раніше, важлива твоя турбота. У такому віці чоловік прагне виглядати стильно й привабливо, тому зверни увагу на речі, які допоможуть йому в цьому:

  • гарний гаманець або портмоне – не тільки для грошей, але і як повсякденний аксесуар;
  • якісні окуляри – іміджеві чи протисонцеві;
  • сувенірні магніти з мотиваційними написами, брелоки для ключів;
  • продукція з догляду за тілом. Навіть якщо твій брат носить бороду, він все одно користується засобами для гоління, щоб підправляти її форму. Хороші шампуні, гелі, лосьйони від відомих брендів – чоловіки цінують такі подарунки.

Крім того, зверни увагу на якісні аксесуари, адже вони теж є складовою образу. Вибери шкіряний або трикотажний ремінь, якщо твій брат полюбляє класичний стиль в одязі й працює в офісі. Наручний годинник, рукавички, парасолька – це чудові сюрпризи, які будуть особливо актуальними для того, хто веде активний спосіб життя.

Подарунок для брата на день народження на 30 років має бути ще серйознішим. Дизайнерська обкладинка на водійське посвідчення, комплект якісного офісного приладдя, комп’ютерні аксесуари, корисні дрібнички для подорожі – будь-що може стати доречним. Враховуй, у чому є конкретна потреба, запитай у його дівчини чи дружини.

Подарунок для брата на день народження 31—40 років

Багато чоловіків у цьому віці остаточно досягають своєї мети, заводять родину, купують власний будинок, квартиру. Одні знаходять стабільне місце роботи в компанії, де займаються улюбленою справою, інші керують власним бізнесом. За плечима вже є певний життєвий досвід, вподобання та хобі теж конкретні.

Якщо хочеш подарувати братові емоції та гарний настрій, вибери для нього сертифікат на щось екстремальне. Наприклад, стрибок із парашутом, політ на параплані – це завжди ризик та адреналін, але саме цього часто не вистачає в повсякденних рутинних справах. Серед інших подарунків братові на 31–40 років – наступні:

  1. Товари для автомобіля. Імовірно, у нього вже є своя машина, і він проводить багато часу за кермом. У такому разі йому неодмінно знадобляться різноманітні дрібнички, щоб підтримувати лад у салоні чи виконати дрібний ремонт.
  2. Посуд для приготування страв. Якщо твій брат любить куховарити, саме час підібрати сковороду або гарний кухонний ніж, за допомогою якого можна буде нарізати м’ясо, овочі, рибу тощо.
  3. Якісний одяг. Футболки, спідня білизна, шкарпетки, кімнатні капці або взуття – речі, які чоловіки часто не люблять вибирати, тому їм подобається отримувати їх у подарунок. Головне – вгадати з розміром, щоб одяг не був занадто великим чи малим.

Комплект якісного пива, дороге вино чи елітний алкоголь зі штопором – також гарний презент.

Подарунок братові на день народження 40–50 років

У цей період чоловікові важливо розслаблятися, адже він багато працює, не менше часу приділяє родині, дітям, додатковим заняттям. Йому все більше й частіше хочеться відволікатися від повсякденних справ. Тому, вибираючи подарунок братові на день народження, купуй щось для душі (наприклад, хорошу книгу його улюбленого письменника, квитки в театр, на концерт).

Серед інших варіантів:

  • засоби для ванни та душу. Чоловіки теж вибагливі до якісної косметики, до того ж часто не люблять або не вміють її вибирати;
  • іграшка-антистрес. Це подарунок видасться трохи дивним, купуй його як додатковий до основного. Проте він чудово допомагає розслабитися та відволіктися від повсякденних справ;
  • візитниця. Гарний презент для ділового чоловіка, який допоможе тримати всі важливі візитки, а отже, і контакти в одному місці, щоб завжди мати їх під рукою;
  • товари для пікніка. Дозвілля на природі заспокоює й дарує гарний настрій. Шампури та решітки для гриля, гамаки, розкладачки, туристичний посуд – ця продукція стане додатковим приводом, щоб більше подорожувати й частіше вибиратися на природу.

Хороші настільні лампи, папки та інші товари, які забезпечують комфорт під час роботи, теж будуть доречними. На 50 років (ще одна важлива дата в житті кожного чоловіка) вибери, наприклад, дороге вино або елітний алкоголь, замов оригінальний букет із пива чи відпочинок у сауні.

Подарунок братові на день народження 50–60 років

Це вже досить солідний вік, коли чоловік міцно стоїть на ногах, має все, що хоче, та ще більше уваги приділяє захопленням. Саме його вподобанням повинні відповідати подарунки. Ти точно знаєш, що йому подобається, тому заходь на сайт Аврори та шукай потрібні товари, наприклад:

  • садовий інструмент. Робота на власній ділянці дарує задоволення в будь-якому віці, адже немає нічого приємнішого за смакування фруктів із дерев, вирощених власними руками. Секатори, каркаси для парників, набори та насадки для поливу – усе це знадобиться в процесі догляду за городом;
  • вудилища та інші аксесуари для риболовлі. Це заняття допомагає розслабитися, забути про повсякденні турботи. Його дуже зручно поєднувати з відпочинком на природі;
  • ручні інструменти для ремонтних та відновлювальних робіт у будинку. Цей подарунок доречний завжди, адже будь-який чоловік любить щось майструвати своїми руками. Вибирай відразу набір інструментів або окремі пристрої, щоб робота по дому дарувала твоєму братові задоволення.

У віці 50–60 років доречним презентом стане також якісна медична техніка. Зокрема, функціональні масажери для ніг та м’язів, які допоможуть постійно підтримувати гарне самопочуття. Портативні пристрої позбавляють болю, покращують кровообіг у тканинах, сприяють швидкому відновленню після робіт у саду, на городі, довготривалого сидіння.

Подарунок братові на ювілей: який вибрати

Якщо він святкує не тільки круглі дати, тобі доведеться частіше думати над сюрпризом. Наші близькі найбільше цінують увагу та любов, тому навіть недорогий подарунок братові від душі буде для нього приємним.

Ювілей – теж особлива дата в житті людини, тому підготуйся до неї як слід. Твоя задача – додати яскравих ноток, навіть якщо святкування проходить удома. Вибирай спеціальний декор та пакування в інтернет-магазині Аврора, щоб створити відповідну атмосферу.

Подарунок братові на 15 років

У цьому віці доречні аксесуари для підлітків, які мріють швидше стати дорослими й повнолітніми. Вибирай серед накладних або безпровідних навушників для гаджетів, ігрової клавіатури та іншої комп’ютерної периферії. Саме корисні подарунки для свого смартфона, ноутбука хоче отримати підліток на 15 років.

Гарним вибором стане також повсякденний одяг (наприклад, шкарпетки, які хлопці часто гублять, кімнатні капці або інше взуття, футболки, особливо з патріотичним принтом). Дезодоранти та інші засоби для догляду за собою, пізнавальні цікаві книги, скетчбуки, стильні повсякденні сумки – це теж цілком доречні сюрпризи.

Подарунок братові на 25 років

Чоловіки в цьому віці люблять активне життя, охоче розважаються, подорожують та відпочивають. Тому чудовим сюрпризом стануть речі, які допоможуть і надалі не обмежувати себе й відвідувати нові місця. Це, наприклад, різноманітні аксесуари, зокрема газові горілки для походів і кемпінгу, ножі, пальники, ліхтарики.

Такі подарунки на 25 років ніби наголошують на необхідності відправитись у похід у гори або в ліс. Аксесуари для активного відпочинку стануть гарним доповненням до чогось серйознішого (наприклад, до намету, спальника, туристичного килимка). Якщо твій брат любить відпочивати на узбережжі моря або річки, придбай надувні меблі, зокрема матрац.

Подарунок на 35 років

Здається, що чоловік у такому віці має все, чого тільки може забажати. Це стабільна, хороша робота або навіть керівна посада, власний будинок чи дача, родина. Вибрати, що подарувати брату на такий ювілей, нелегко, проте подумай, що саме він любить, які товари зможуть полегшити йому життя.

Наприклад, на 35 років вибери хороший чай, каву, на додаток подаруй оригінальні чашки, якісний столовий сервіз. Не буде зайвим і різноманітне приладдя для повсякденної роботи в офісі: органайзери, папки, блокноти, настільні лампи. Можна вибрати й аксесуари для створення затишку в будинку чи квартирі – це неправда, що чоловіки не вміють створювати комфортну атмосферу.

Що подарувати брату, який захоплюється спортом

Багато хлопців, особливо в підлітковому віці, присвячують час тренуванням, відвідують спортзал або якісь гуртки. Якщо твій брат теж захоплюється чимось подібним чи, може, мріє стати в майбутньому справжнім професіоналом, вибирай для нього відповідні подарунки. Наприклад:

  • велотовари. Деякі хлопці не просто отримують задоволення від катання на велосипеді. Якщо для твого брата це серйозне захоплення, пріоритетний варіант активного відпочинку та головна складова походу, вибирай велокомп’ютери, гумки-тримачі та інші вироби;
  • упори для віджимань. Це спортивне знаряддя для виконання гімнастичних вправ удома, виготовлене з нержавіючої сталі та оздоблене практичною гумою;
  • спортивні сумки, виконані з міцних, якісних матеріалів зі зручними поясками;
  • боксерські рукавички, навушники для комфортних тренувань у залі.

Варіантів багато, тому спочатку не завадить уточнити, який саме вид спорту подобається адресатові.

Подарунок братові чоловіка

Хоча це не кровний родич, та все ж близька людина. Вітати його на день народження ти будеш, як правило, разом із чоловіком, тому дай йому можливість вибрати, адже він краще знає свого брата. Крім того, зверніть увагу на шампури, решітки для гриля, похідні ножі, якщо любите проводити час на природі з родичами. Книги, портмоне, хороша кава – теж завжди доречні сюрпризи.

Щоб твій подарунок забезпечив гарний настрій, не забудь про оформлення й подачу. Вибирай яскраві коробки та пакування на нашому сайті, щоб покласти туди сюрприз і створити інтригу. Деякі аксесуари теж допоможуть влаштувати веселе свято, у якому буде трохи дитинства й дуже багато любові, поваги, близькості.

Завдяки широкому асортименту та доступним цінам в інтернет-магазині Аврора ти завжди знайдеш усе необхідне, щоб привітати близьких. Вибір і пошук тут дуже простий – у цьому тобі допоможуть тематичні підбірки. Отримати посилку теж легко – достатньо замовити безкоштовну доставку до однієї з торгових точок мережі. Вибирай найближчий до твого дому магазин у Харкові, Луцьку, Києві та інших містах України.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар