Маст-хев для нової кухні: без якого приладдя не обійдеться жодне господарство

Статті
29 Вересень 2023
187
  1. Інструменти для нарізання та подрібнення продуктів
  2. Столове приладдя для зберігання продуктів, приготування й подачі готової їжі
  3. Зручна техніка: без чого неможливо обійтись
  4. Текстильні вироби для прибирання та сервірування
  5. Столове приладдя: невеликі, проте необхідні щодня дрібниці
  6. Додаткове столове приладдя

Готуєшся до переїзду або лише почала облаштовувати нову оселю? Якщо хочеш організувати зручну й ергономічну обстановку, у якій усе необхідне знаходиться під рукою та при цьому ощадливо вибрати столове приладдя, зверни увагу на товари з тематичних підбірок на нашому сайті. Складай власний список необхідних речей на нову кухню, а ми допоможемо корисними порадами та ідеями.

Під час приготування звичайних повсякденних страв або справжніх шедеврів ти користуєшся різноманітним приладдям, що спрощує процес. З роками його накопичується чимало, але без чого не обійтися на новій кухні? Купуй у нашому інтернет-магазині відразу набір столового приладдя та заощаджуй гроші й час. Будь-який із товарів спростить “кухонне” життя свого власника, адже це базові речі на кухню, без яких не обійтися.

Давай детальніше розглянемо, що до нього входить, аби тобі було легше створити власний список необхідних речей на нову кухню.

Інструменти для нарізання та подрібнення продуктів

Щоб зварити суп або приготувати салат, тобі знадобиться гострий ніж. За призначенням цей предмет буває універсальним або спеціалізованим, розрахованим на конкретний тип продуктів. У кожної господині має бути відразу декілька таких інструментів на кухні:

  • призначений для шинкування – зручний, коли потрібно швидко зробити салат;
  • для м’яса та риби;
  • для хліба;
  • обробний для чистки овочів – прилад, не схожий на стандартний ніж, тому його називають овочерізкою.

Крім того, обов’язково знадобиться столове приладдя, щоб:

  • чистити;
  • подрібнювати;
  • розділувати;
  • нарізати тонкими слайсами.

Так, розділити великий шматок м’яса з кісткою або заморожений допоможе кухонна сокирка з широким лезом. Для розрізання м’яса птиці, інших продуктів користуйся ножицями, найкраще із нержавіючої сталі. Втім, до базових речей на кухню віднесемо набір ножів для сирих продуктів, овочів та фруктів, хліба, обробки.

Столове приладдя для зберігання продуктів, приготування й подачі готової їжі

Без нього не організуєш ергономічну обстановку і не подбаєш про збереження усіх властивостей їжі.

В першу чергу на нову кухню придбай виделки, ложки столові та чайні, ополоник, лопатку для перевертання продуктів на сковорідці, вінчик, товкачку для пюре.

Столове приладдя для зберігання – це харчові контейнери різної місткості, які відрізняються компактними розмірами й не змінюють запах продуктів. До списку необхідних речей на нову кухню віднесемо ємності для:

  • солі, цукру;
  • спецій;
  • сипучих продуктів (наприклад, круп або борошна);
  • печива, снеків.

Не зайвими будуть спеціальні пляшки для олій, оцту тощо.

Контейнери допоможуть не тільки компактно розмістити продукти, а й зберегти природний аромат прянощів, уникнути їхнього пошкодження через прямий контакт із вологою. Різноманітні баночки зручно розкладати в шафі для економії простору. Втім до базових речей на нову кухню їх не відносимо - придбати такі можна згодом.

Щоб накрити стіл і похвалитися своїми шедеврами перед родиною та гостями, тобі знадобляться спеціальне столове приладдя для нової кухні. Посуд призначений не тільки для накладання та вживання їжі, а й для демонстрації страв, тому він має виглядати привабливо. Купуй відразу декілька мілких і глибоких тарілок, миски, ложки, виделки, чашки для себе, близьких і гостей. Стандартна кількість - по 6 одиниць кожного найменування.

Окремо тобі знадобиться столове приладдя для складання, змішування інгредієнтів, маринування під час приготування страв. У кожного кухаря мають бути сковороди з антипригарним покриттям (наприклад, з нержавіючої сталі) та каструлі різного об’єму з міцного, стійкого матеріалу. По 2 сковорідки та каструлі різного розміру буде достатньо на перший час - обов’язково додай їх до списку необхідних речей на нову кухню.

Зручна техніка: без чого неможливо обійтись

Кухарські пристрої важливо використовувати, щоб витрачати менше часу на процес приготування й досягати кращих результатів. Для змішування, подрібнення, збивання, дроблення фруктів та овочів, інгредієнтів для коктейлю, пюре тобі знадобиться блендер. Він буває різний – стандартний ручний або у вигляді комплекту з мірним стаканом. Краще не зволікати з придбанням цього прибору на нову кухню.

Його переваги:

  • швидкість;
  • якісне змішування й подрібнення продуктів;
  • можливість готувати дітям, робити корисні смузі, коктейлі тощо.

Не забудь внести до списку необхідного приладдя на нову кухню електрочайник для швидкого нагрівання води на чай або каву.

Ще один необхідний прилад для виміру маси продуктів, який знадобиться під час приготування тієї чи іншої страви, кухонні ваги. Якщо ти втомилась визначати вагу «на око» й часто помиляєшся, придбай спеціальний пристрій для цього. Він буде постійно забезпечувати швидке та зручне вимірювання без зайвих витрат часу.

Купуй такі ваги від Аврори:

  • скляні;
  • дерев’яні.

Усі моделі оснащені чутливими датчиками, тому точно визначають вагу. Компактні, не займають багато місця на кухонному столі. Для покупок на базарі чи супермаркеті з визначенням маси достатньо придбати та узяти з собою надточний кантор.

Текстильні вироби для прибирання та сервірування

Щоб накрити стіл або організувати зручну домашню їдальню, тобі знадобиться приваблива, якісна скатертина. Цей виріб допоможе тобі підтримувати порядок на кухні й прикрасити інтер’єр. Його використовують і як захист поверхні столу від прямого контакту з їжею.

Перш ніж вибрати скатертину для сервірування, звертай увагу на розмір, колір, матеріал. При приготуванні страв, особливо гарячих, не обійтися без прихватки – з її допомогою ти дістанеш випічку з духовки, зручно працюватимеш із гарячою каструлею або сковородою. На кожній кухні має бути привабливий, легкий вафельний рушник для витирання рук і вішалка для нього.

Столове приладдя: невеликі, проте необхідні щодня дрібниці

Серед інших важливих кулінарних предметів – наступні:

  1. Інструменти для приготування випічки та інших кондитерських виробів. Це мішечки, насадки, шпателі, шприци, які допоможуть тобі робити смачне печиво, торти, пироги.
  2. Пристосування для консервування. Щоб зробити закрутки, вибирай кришки та багато інших аксесуарів.
  3. Тертки. Під час вибору звертай увагу на особливості та кількість граней, адже цей інструмент дає готові дрібні шматочки різного розміру й форми.

Збираючи набір на нову кухню, поцікався матеріалом виготовлення. Важливо, щоб речі були компактними й легко поміщалися в шафі чи ящику. Добре, коли з їхньою допомогою можна організувати ергономічний простір.

Додаткове столове приладдя

На нашому сайті ти зможеш придбати й такі необхідні речі для нової кухні:

  • дошки – дерев’яні, бамбукові, зі склопластику;
  • лопатки для сковороди;
  • пакети для льоду;
  • формочки для запікання;
  • підставки під гаряче.

Цими аксесуарами зручно й просто користуватися, тому вони завжди присутні в приміщенні ощадливої та турботливої господині.

Аврора цінує твій час, тому пропонує товари безпосередньо від виробника за доступними цінами. Замовляй безкоштовну доставку до одного з більше ніж 1000 магазинів мережі в Києві, Львові, Харкові та інших містах. Забирай посилку там, де зручно, і не витрачай багато часу на шопінг.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар