Головні тренди весняного манікюру 2024

Статті
2 Лютий 2024
7234
  1. Яким кольором фарбувати нігті на весну?
  2. Трендова довжина і форма нігтів навесні
  3. Гарний весняний манікюр: тренди дизайну, що точно виділять тебе з натовпу

Весна — час змін. То коли, як не зараз, експериментувати з відтінками і дизайном манікюру? Давай разом оговтуватися від зимової сплячки та пробуджувати свою жіночність, весняний манікюр у поміч! Тут зібрані трендові ідеї дизайну, які ти можеш втілити самотужки. Надихайся, відкривай каталог та замовляй усе для манікюру і педикюру. В наявності лаки модних відтінків, яскравий декор, необхідні інструменти, догляд та витратні матеріали.

Так про що вони, весняні нейл-тренди? Звісно, мова про гель-лак.

Яким кольором фарбувати нігті на весну?

Судячи із соцмереж топових майстрів манікюру, навесні за твоє серденько (точніше, нігті!) будуть змагатися кольори:

  1. Ніжний перламутровий — сніг за вікном розтане, та це не значить, що ти не можеш пофарбувати нігті в колір айсберга. Тим більше після нашестя червоних манікюрів до Дня всіх закоханих білий виглядатиме неперевершено.
  2. Пастельний бузковий, м’ятно-зелений, світлий помаранчевий — головні відтінки весняного френча 2024. Сюди ж можеш додати трохи металічного блиску.
  3. Колір стиглої вишні — а це вже не тренд, а вічна класика, що ніколи не вийде з моди. Розкішне покриття виглядає дорого, тому актуальне не тільки навесні, а і в будь-яку пору року.
  4. Прозорий весняний манікюр. Чула про тиху розкіш? Це воно! Доглянуті нігті, покриті прозорим лаком, — безпрограшна ідея. Хочеш додати грайливості? Один пальчик можеш прикрасити наклейкою у вигляді квіточки.
  5. Рожева абстракція. Візерунок може бути схожим на мармур, спалахи блискавки або випадкові розводи. Хай лінії будуть трохи недбалими, це модно.
  6. Приглушений зелений. А це модна альтернатива нюдовим нігтям. Колір в тренді, тому що вдало поєднується з будь-яким одягом та не перетягує на себе багато уваги.

Бачиш, варто купити всього шість баночок лаку для нігтів, щоб всю весну виглядати наче зірка світської хроніки.

Якщо хочеш зробити манікюр особливим, а не як у всіх, спробуй прикрасити хромовані перламутрові нігті стразами або намистинами, нанести малюнок типу мережива або зроби свіжий френч із різноколірним кінчиком на кожному пальці. Так, задачки із зірочкою, але ефект однозначно вау! Ці ідеї весняного манікюру 2024 не дозволять тобі залишитись непоміченою.

Трендова довжина і форма нігтів навесні

Ідеальний манікюр неможливий без красивої форми нігтів — кожен сезон у тренді нова. Навесні можеш особливо не перейматись, у моді натуральний овал.

Модні нігті на весну — це не тільки красивий колір, а й вдало підібрана форма. Не дивно, що перше питання, яке озвучують більшість дівчат: «Які нігті зараз у моді: довгі чи короткі?».

Відповідь здасться тобі банальною, але в моді завжди були як довгі, так і короткі нігті. Тут справа, скоріше, в тому, з якими тобі буде комфортно.

Давай детальніше:

  • якщо мова про короткі нігті, модні традиційні форми, овальна і квадратна з плавно згладженими, а не рівними куточками;
  • для довгих нігтів варіантів більше — овал, мигдалеподібна, овально-квадратна, модна форма нігтів «балерина» та гострі стилети на дуже довгі нігті на весну.

Зрозуміло, відростити їх під силу не кожній жінці. На це є свої причини, серед яких ламкість чи спосіб життя. Та і з короткими ти можеш виглядати круто! Головне, щоб вони були доглянуті, в чому тобі допоможуть якісні інструменти для манікюру. Тим більше навіть на них можна нанести стильні малюнки чи прикрасити наліпками квітами.

Гарний весняний манікюр: тренди дизайну, що точно виділять тебе з натовпу

Якщо готова до модних експериментів, занотуй:

  1. Класичний френч — це нудно. На кожен день, звісно, годиться, а для особливих виходів — аж ніяк. Нумо відходити від банальності яскравим лаком. Спробуй різноколірний френч, ми про нього вже згадували, або рамковий. Це весняний манікюр, у якому смужка на кінчиках нігтів переходить в обведення контуру. Ще ідея — контрастний френч із кількома смужками на одному нігті.
  2. У новому сезоні впевнено скажи «так» і стразам, і блискіткам, і глітеру, і декоративним камінчикам — усе це можна сміливо поєднувати з яскравими відтінками гарного весняного манікюру. Можеш навіть заміксувати це з сяючим лаком. Якщо сяяти, то сяяяти!
  3. Вважаєш, що найцікавіше в нейл-арті — це малюнки? Весною 2024 року ідеї для малюнків дарує сама природа, тому популярні квіти в різних варіаціях, дизайн з гілками, листям, хмарами на тлі блакитного неба, сонячними променями.
  4. Темний лак на нігтях виглядає не дуже по-весняному. Але і його можна адаптувати. Вкривай ніготь матовим покриттям улюбленого темного відтінку та додай яскравих акцентів: золотих, срібних, або зроби малюнки темним на прозорому фоні.
  5. Ще один крутий тренд — гра в слова. Залишаєш нігті прозорими, на кожен наносиш напис, всього одну літеру. Що саме ти напишеш: слово «весна» чи будь-яке інше, вибирай сама. Так, весняний манікюр 2024 може не просто прикрашати нігті, а нести послання світу!

Врахуй: кожен із трендів сезону потрібно буде так чи інакше підлаштовувати під себе. І довжина нігтів теж зіграє в цьому роль — від неї залежить, чи вдасться повторити, наприклад, нейл-арт зі складним малюнком.

На короткі нігті на весну підійдуть нескладні варіанти дизайну, які не тільки їх прикрасять, а й зроблять акуратними та витонченими. З цієї точки зору найкраще однотонне покриття. Повернись на початок статті, трендові кольори ми згадували. Звісно, ти можеш вибирати свій — під настрій, колір очей чи одягу. Якщо хочеш дизайн, хай він буде мінімалістичний, аби не переобтяжувати образ. Малюнки хай будуть деталлю, а не основою гарного манікюру. Коли нігті довгі, обмежень немає. Ти можеш втілити будь-яку фантазію і намалювати на них що завгодно.

Гарний весняний манікюр — важлива деталь твого образу. У 2024 році стилісти рекомендують спробувати нейл-дизайн і манікюр, що перегукуються за кольором і стилем. Спробуй, це виглядає ефектно, а головне — дорого. І не забувай чергувати яскравий манікюр із натуральним, бо ти прекрасна в усіх проявах.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар