Як зробити накладні нігті вдома: поради від Аврори

Статті
14 Лютий 2024
2134
  1. Чому накладні нігті – це зручно
  2. Які є види накладних нігтів
  3. Як зробити накладні нігті: особливості технології
  4. Як зробити накладні нігті в домашніх умовах: кріплення
  5. Наклейки замість лаку: а що, так можна було?
  6. Отже, як це працює?
  7. Як же зняти такі наклейки?

Хочеш виглядати стильно, не витрачаючи багато часу? Не готова постійно звертатися до салону краси, бо бажаєш заощадити гроші? Читай, як зробити нігті в домашніх умовах і добре зекономити на послугах професіоналів. Купуй усе необхідне для манікюру на сайті Аврори й починай експериментувати.

Накладні нігті – популярне рішення, яке вибирають, аби приховати недоліки натуральної пластини. Вони можуть мати будь-яку форму та колір, проте завжди виглядають оригінально й привертають увагу. Послуги з нарощування надають у салонах, однак вони коштують дорого.

Чому накладні нігті – це зручно

Коли ти не маєш часу на професійний манікюр, саме такий спосіб допоможе твоїм рукам виглядати привабливо. Багато жінок мріють про довгі нігті, проте самостійно відростити їх нелегко. Прямий контакт із побутовою хімією під час миття посуду, прибирання, чищення, виконання робіт руками – ці фактори підвищують ламкість нігтьової пластини.

Не всі можуть дозволити собі велику довжину. Наприклад, лікарям, вчителям та представникам інших професій потрібно постійно обрізати нігті. У деяких офісах дуже суворий дрес-код із серйозними вимогами до зовнішності. Проте на вечірці або на честь свята хочеться виглядати привабливо – для цього знадобляться накладні нігтики, адже зняти їх потім дуже просто.

У цьому випадку також використовують різноманітний декор, щоб надати образу більше оригінальності. Накладні нігті не варто плутати з нарощеними, адже вони мають достатньо переваг:

  • з ними зручно подорожувати, бо в незнайомому місці непросто знайти гарного майстра;
  • зняти пластини дуже просто без довгого спилювання. Потрібно взяти рідину, яка містить ацетон, і додати її до клею, що застосовують для кріплення покриття;
  • доступна ціна. Послуга з нарощування нігтів надається лише в умовах професійного салону та коштує дорого. Проте змінити довжину пластини, прикрасити її яскравим лаком та надати форму можливо й без великих витрат.

Періодично змінюй малюнок на накладних нігтях, коли захочеться отримати інший дизайн. Проте враховуй, що носити такі пластини можна протягом кількох діб, щоправда, за умови акуратного ставлення й правильного догляду вони здатні протриматися до 2 тижнів. Але не більше, тому це рішення тимчасове й не таке довготривале, як нарощування.

Які є види накладних нігтів

Перш ніж зробити такий манікюр у домашніх умовах, варто вибрати тіпси з правильними характеристиками:

  1. Наявність або відсутність малюнка. Можна купити однотонні, коли хочеться отримати мінімалістичний дизайн.
  2. Форма та довжина. Кожен нігтик виготовляється з пластмаси, може бути як коротким, так і довгим. Вибирай той, що подобається та найбільше пасує до твого образу.
  3. Спосіб кріплення. Аби приклеїти тіпси, здебільшого використовують спеціальний шар на внутрішній стороні. Однак у деяких випадках його немає, тому доводиться купувати окремо.

Ціна та природний вигляд готового покриття залежать від виробника. Перш ніж придбати той чи інший матеріал, почитай відгуки користувачів. Сучасні косметичні компанії пропонують накладні нігтики в широкому асортименті. Також вони випускають різноманітні матеріали для манікюру та педикюру.

Як зробити накладні нігті: особливості технології

Насправді створити стильний манікюр і приклеїти штучну нігтьову пластину неважко, не потрібен досвід чи спеціальні знання. Проте виділи для цього певний проміжок часу та враховуй, що без вправності навряд чи вдасться впоратися. Перш ніж розбиратися, як зробити накладні нігті, тобі потрібно їх придбати. Купуй відразу 2-3 пакування, щоб можна було потренуватися.

Якщо ти вибираєш матеріал у магазині, звертай увагу на прозоре та м’яке пакування – воно найзручніше, адже дає можливість приміряти накладний нігтик до твоєї пластини та впевнитися, що він відповідає потрібній формі. Готові тіпси, як правило, роблять квадратними, проте це дуже легко виправити за допомогою звичайної пилочки. Природний вигляд має продукція від відомих виробників – натуральний дизайн говорить про те, що для виготовлення використовують якісний матеріал.

Розбираючи, як зробити нігті в домашніх умовах, попередньо підготуй їх. Спочатку тобі потрібно привести до ладу руки: скористатися інструментами для манікюру та педикюру, щоб надати пальцям акуратний вигляд. Після обробки нігтьової пластини необхідно зрізати ороговілу шкіру з бічних валиків, а потім видалити кутикулу. Тепер вимий руки з милом, добре підсуши їх рушником, підготуй матеріали та переходь до процедури.

Як зробити накладні нігті в домашніх умовах: кріплення

Технологія вельми проста, ти легко повторюватимеш її багато разів:

  • кожен штучний ніготь покривають клеєм з тильного боку, наносячи рівномірний шар;
  • після цього його прикладають до пальця й міцно притискають до нігтьової пластини;
  • потримай матеріал так 10–15 секунд, за цей час клей краще схопиться й підсохне;
  • повтори процедуру з усіма іншими тіпсами.

Якщо тобі вдалося наклеїти, після цього потрібно відкоригувати форму пластини. Спершу визнач, яку саме тобі хочеться отримати, а потім переходь до підпилювання. Роби це дуже акуратно, аби уникнути пошкодження, деформації та неохайного вигляду.

Перш ніж розбиратися, як зробити накладні нігті в домашніх умовах, враховуй, що укорочені, які виступають над верхівкою пальця не більше ніж на 2–3 мм, виглядають охайнішими. Щоб отримати потрібну довжину й форму, спочатку підріж пластик ножицями, а потім підпиляй тіпси по краях.

Після того як ти завершила роботу з одним пальцем, використовуй його як приклад для інших. Враховуй, що руки мають бути ідентичними, тому форма й довжина повинні всюди повторюватися. За допомогою пилочки спробуй максимально прибрати кордон між рідними й штучними пластинами, щоб його не було помітно. Після цього можна переходити до декорування – використовуй стрази, кольорові наліпки, блискітки.

Працюючи з накладними нігтями, важливо знати, як правильно знімати їх, коли захочеться походити просто так чи змінити дизайн. Налий у миску гарячої води та потримай у ній руки протягом 20 хвилин. Цього часу достатньо, щоб клей розчинився, а накладки легко знялися. Якщо не вийшло, опусти палець на декілька секунд у рідину для зняття лаку.

Наклейки замість лаку: а що, так можна було?

Якщо взагалі не хочеш заморочуватися зі складними процедурами, але мати гарні нігтики дуже треба, є ще один класний спосіб. Підійде в цілому будь-кому, жодних навичок для нанесення мати не треба. Мова йде про наклейки на нігті, але не прості, а гелеві. Їх теж треба полімеризувати в спеціальній лампі, як і гель-лак, але це в рази простіше і швидше. Жодних тобі попередніх підготовчих кроків, мільйон баночок мати не треба — тільки самі наклейки, маленьку лампу та пилочку.

Від звичайних накладних пластикових нігтів відрізняються ці наклейки в першу чергу більш природним виглядом. В результаті манікюр виглядає практично так, наче ти зробила професійне гелеве покриття. Тримається приблизно стільки ж. Відчуття доволі комфортні, і, що дуже важливо, жодного ризику, що штучний ніготь відпаде в якийсь зовсім непідходящий момент і зруйнує тобі настрій та зовнішній вигляд.

Такі нігтики швидко накладаються, добре твердіють під впливом ультрафіолету та міцно тримаються на пальцях до 20 днів. Щоб висушити їх удома, знадобиться Led лампа для полімеризації – з її допомогою також зручно робити манікюр із гель-лаком.

Отже, як це працює?

  1. Перший крок, як завжди, гігієнічний манікюр. Відсунь кутикули, обріж, якщо потрібно, відшліфуй м’якою пилочкою бокові валики пальчиків. Не завадить трохи відполірувати рідну нігтьову пластину делікатним бафом, але це необов’язково.
  2. Обов’язково маєш знежирити поверхню, на яку кріпитимеш наклейку. Це можна зробити спеціальним засобом або просто спиртом (але обережно, він сильно сушить). Не пропускай цей крок, аби не розчаруватися в результаті.
  3. Приміряй наклейки, бажано підібрати максимально відповідний розмір, аби вони лягали в стик з твоєю кутикулою.
  4. Наклейки вдавлюючими та погладжуючими рухами закріпи на нігтьовій пластині. Те, що поки що вони не мають ідеальної форми, нестрашно.
  5. Пилочкою обережно надай бажану форму своїм нігтикам. Важливо: обирай не сильно жорстку, 180/220 буде оптимально. Надто жорстка пилка може пошкодити наклейку, але якщо будеш дуже акуратною, теж може спрацювати непогано. З м’якою в цілому також можна досягти потрібного результату, втім процес буде тривати трохи довше.
  6. Закріпи результат в лампі. Приблизно 30 секунд знадобиться на полімеризацію, але можна потримати і хвилинку. Чудово, що навіть невеличка лампа з низькою потужністю прекрасно впорається із завданням, тоді як для висушування гель-лаку підійде не кожен пристрій.

Спосіб вже торує собі шлях до популярності серед дівчат по всьому світу — огляди на наклейки можна знайти у блогерів з Європи, США, Азії та ін.

Доречі, гелеві наклейки для нігтів для полімеризації в лампі — гарний варіант не тільки для манікюру, а й педикюру.

Не користуйся накладними пластинами постійно та без перерви. Давай натуральним час від часу відпочивати, придбай засоби для догляду за нігтями, щоб зміцнити їх. Найкраще влаштовувати «паузу» кожні 2 тижні.

Як же зняти такі наклейки?

Насправді доволі просто. Звичайний засіб для розчинення лаку, апельсинова паличка — і вуаля, наклейки легко відходять від нігтиків. Після відкріплення варто протерти пластину розчином для зняття ще раз, а потім намастити олійкою або кремом.

Замовляй потрібні товари в інтернет-магазині Аврора з доставкою до однієї з торгових точок у Чернігові, Києві, Дніпрі та інших містах України або до відділення служби-перевізника.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар