Жіночі стрижки на коротке волосся: модні варіанти у 2024 році

Статті
8 Березень 2024
16798
  1. Короткі стрижки для жінок: як вибрати
  2. Коротке каре: завжди трендовий варіант
  3. Жіночі стрижки на коротке волосся: подвійне та подовжене каре
  4. Короткі жіночі зачіски боб і піксі
  5. Який колір вибрати для фарбування

Не любиш довгі локони, адже за ними потрібно постійно доглядати, укладати й заплітати? Хочеш кардинально змінити, освіжити стиль і вибрати щось нове, актуальне в цьому сезоні? Короткі стрижки для жінок у 2024 році різноманітні – переглядай і визначайся, перш ніж звернутися до свого майстра.

Перукар-стиліст зробить красиву укладку, проте тобі доведеться постійно підтримувати форму в домашніх умовах. Тут допоможуть товари для догляду й краси, які можна купити в інтернет-магазині Аврора. Користуватися ними для укладання й збереження здоров’я волосся дуже просто – читай опис на сайті та інструкцію від виробника.

Короткі стрижки для жінок: як вибрати

Перш ніж переглядати перелік варіантів, враховуй, що не кожен із них тобі пасуватиме. Стилісти вибирають коротку стрижку за формою обличчя жінки:

  • овальне. Підходить будь-який варіант, адже зіпсувати такий тип зовнішності дуже складно. Залежно від віку можна зберегти звичайну структуру чи створити асиметрію;
  • кругле. У цьому разі доведеться відмовитися від чубчика, особливо довгого;
  • прямокутне. Задача – пом’якшити риси обличчя, додати витонченості образу (наприклад, за допомогою завитків);
  • квадратне. Варто зробити легку, повітряну зачіску, щоб позбутися зайвої важкості;
  • трикутне. Якщо в тебе таке обличчя, краще відмовся від об’ємної верхівки або зачесаного назад волосся.

Короткі жіночі стрижки 2024 року допоможуть візуально омолодити обличчя, надати йому свіжості й індивідуальності. Не забудь про шампуні й бальзами для повсякденного догляду, щоб зберегти здоров’я та красу локонів.

Коротке каре: завжди трендовий варіант

Це найпоширеніший вид зачіски, яку вибирають жінки різного віку й роду занять. З нею можна експериментувати як завгодно, робити укладання, зачісувати, заплітати, щоб кожного дня виглядати інакше. Існують такі модні техніки виконання на короткі пасма:

  1. Створення чітких, рівних геометричних ліній.
  2. Градуювання з філіруванням локонів.
  3. Каре на ніжці.
  4. Асиметрична зачіска.

Кожен варіант виглядає стильно, проте вибирати варто індивідуально, залежно від структури твого волосся й форми обличчя. Для тонких і не дуже густих локонів найчастіше радять жіночі короткі стрижки з градуюванням. Зачіска стає об’ємнішою візуально, не доведеться постійно використовувати засоби для стайлінгу та укладання.

Градуювання передбачає створення плавного переходу від коротких до довгих пасм. Для цього волосся зістригають під невеликим кутом. Його буде дуже просто укласти феном і робити різноманітні жіночі зачіски за допомогою аксесуарів. Градуювання пасує майже всім, його легко відтворити на прямому або кучерявому волоссі для обличчя овальної, трикутної, квадратної форми.

Жіночі стрижки на коротке волосся: подвійне та подовжене каре

Ще один трендовий варіант – зачіска з двома яскраво вираженими шарами, при цьому верхній роблять коротшим. Він надає стрижці структурованості та об’єму, тоді як нижній, довший, обрамляє обличчя. Щоб підтримувати такий варіант у належному стані, тобі доведеться часто відвідувати майстра, щоб підстригати кінчики, і користуватися професійними засобами для догляду.

Подвійне каре вважається універсальним, адже пасує до тонких або густих локонів і будь-якого кольоротипу зовнішності. Його винайшли випадково під час експериментів із варіантами виконання. Найкраще така зачіска виглядатиме на прямих пасмах, у цьому разі вдасться створити виразніший і помітніший перехід між пасмами.

Вибираючи жіночі стрижки на коротке волосся, зверни увагу на подовжене каре. Це чудовий спосіб освіжити зовнішність, коли хочеться підстригтися, проте не змінювати кардинально довжину. У такої зачіски є декілька особливостей:

  • проста в укладанні – цей процес займатиме дуже мало часу, якщо від природи в тебе прямі пасма;
  • можна сформувати красиві локони за допомогою бігуді;
  • скористайся плойкою, щоб створити ефектний святковий образ.

Короткі стрижки для жінок 2024 надають багато простору для експериментів. Якщо хочеться чогось нового, вибирай асиметричне каре, поєднане з:

  • чубчиком;
  • поголеними скронями;
  • градуюванням;
  • фарбуванням у яскраві кольори.

Асиметричне каре додасть образу свіжості й допоможе скинути декілька років, зовні омолодитися.

Короткі жіночі зачіски боб і піксі

Попри популярність каре, такі стрижки теж залишаються модними. Боб привертає увагу яскравістю й вираженістю, він набув популярності у 2023-му, та й у 2024 році залишається в тренді. У цьому разі майстер коротко вистригає волосся на потилиці, роблячи передні пасма біля обличчя довшими. Часто додають об’ємну верхівку, вона найкраще пасуватиме, якщо в тебе тонкі локони.

Боб чудово підходить для жінок старшого віку. Відкриваючи шию, він надає образу витонченості й аристократичності. Для худого обличчя овальної форми з виразними рисами підійде стрижка коротка жіноча під назвою піксі. У цьому разі майстру потрібно зробити видовжене волосся тільки на маківці.

Вибираючи стрижки жіночі 2024 короткі, зверни увагу на поєднання цих двох варіантів – піксі-боб. Особливості цієї зачіски:

  • пасує до прямих або кучерявих локонів;
  • додає об’єму рідкому й пористому волоссю;
  • допоможе приборкати жорсткі та густі пасма.

Піксі-боб передбачає створення чітких, прямих ліній без кудлатості. Серед трендових варіантів – боб-каре з подовженими пасмами біля обличчя й короткими на потилиці. Зачіску можна доповнити прямим чубчиком, щоб створити свіжий, стильний та актуальний у цьому сезоні образ.

Модні у 2024-му короткі стрижки жіночі: яку ще вибрати, окрім каре

Це популярний, проте далеко не єдиний варіант, особливо якщо тобі хочеться чогось незвичайного. Французька стрижка гарсон виглядає дуже екстравагантно й привертає увагу. До переліку модних вона потрапила завдяки знаменитій Коко Шанель. Такий варіант не є універсальним – він не підходить для круглого або квадратного обличчя.

Якщо ти вибрала зачіску «під хлопчика», доведеться відмовитися від одягу унісекс або підкреслено чоловічого стилю, щоб не втратити жіночності. Гарсон найкраще поєднується з гламурним або романтичним образом. Інші популярні короткі жіночі зачіски – це також сесон із напівкруглою чілкою, яка плавно переходить у решту довжини, та невибагливий у догляді їжачок.

Який колір вибрати для фарбування

Коли просто підстригтися для тебе недостатньо, щоб створити цікавий образ, спробуй змінити відтінок. Ось трендові кольори для фарбування (до карих, блакитних, зелених очей підходять різні):

  1. Медовий.
  2. Карамельний.
  3. Вишнево-червоний.
  4. Блакитний, синій.
  5. Зелений, яскравий рожевий.

Модні короткі стрижки 2024 жіночі передбачають і використання червоного, мідного відтінку, rose gold. Вибираючи фарбу, не забувай, що вона може нашкодити. Користуйся тільки якісною продукцією від відомих виробників.

Замовляй усе необхідне для догляду за волоссям і для укладання в інтернет-магазині Аврора та експериментуй, надаючи модних акцентів зачісці. Придбати товари ти зможеш із доставкою до торгових точок у Києві, Дніпрі та інших містах України або у відділення служби перевізника.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар