Топ-10 теплих і стильних речей, які зігріють взимку

Статті
13 Грудень 2023
361
  1. Модні тенденції «холодного» гардероба 2023–2024
    1. Ближче до тіла: спочатку – термобілизна
    2. Водолазка: універсальна річ твого зимового гардероба
    3. Светр з високим коміром
    4. Кардиган – маст-хев у будь-яку пору року
    5. Як одягати зимою сукню й не мерзнути
    6. Теплий трикотажний костюм
    7. Трендові шкіряні штани
    8. Шуба зі штучного хутра
    9. Байкерські чоботи – наймодніше взуття цього сезону
    10. Зимові аксесуари – одягаємо шапку

Зима щоразу ставить перед нами дилему перед виходом із дому: одягатися тепло та зручно (і бути схожою на капустинку) або ж модно й вишукано (і змерзнути, щойно вийшовши за поріг). Сучасна мода підготувала свою відповідь цій порі року, а Аврора – корисний чекліст стильного та комфортного одягу, що захистить від холодів найвибагливішу модницю. Отже, як одягатися взимку модно, не жертвуючи при цьому теплом? Почнімо з трендів цієї зими!

Модні тенденції «холодного» гардероба 2023–2024

Комфорт в одязі – головний тренд останніх років: відомі дизайнери знаходять безліч рішень, аби зробити життя сучасної жінки максимально зручним і комфортним, не забуваючи про красу та здоров'я. Ось топ-5 головних модних тенденцій зі світових подіумів, націлених на тепло:

  1. Багатошаровість.
  2. Трикотаж.
  3. Довжина міді та максі.
  4. Штучне хутро.
  5. Шкіра.

Аврора ретельно проаналізувала модні віяння нового сезону та склала список теплих речей, з яким можна сміливо вирушати на зимовий шопінг.

Ближче до тіла: спочатку – термобілизна

Якісна термобілизна – справжній маст-хев твої шафи взимку. Головне її завдання – зберегти оптимальний тепловий баланс шкіри, відводячи надмірну вологу. Такі речі одягаються на голе тіло, з кожним роком виробники пропонують нам все тонші та водночас тепліші фасони, аби забезпечити тобі комфорт у найхолоднішу зимову погоду.

Тканина такого спіднього буває повністю штучною або з додаванням бавовни чи шерсті: синтетика швидше сохне, а натуральні матеріали довше зберігають тепло. Вибір залежить від призначення. Якщо в планах – активний рух, краще вибрати термобілизну з низьким вмістом натуральних волокон. Вовна ж добре підійде для випадків, що не вимагають фізичних навантажень (офіс, універ чи неспішні прогулянки в морозець).

Водолазка: універсальна річ твого зимового гардероба

Гольфик – справжня класика, що стане теплою основою стильного образу взимку. Цей елемент одягу, особливо його базовий варіант чорного кольору, дуже полюбляють знаменитості, (згадай генія Стіва Джобса чи легендарну Мерлін Монро), адже високе горло чудово підкреслює обличчя та сприяє впізнаваності.

Водолазка абсолютно універсальна для будь-якого стилю (кежуал чи класика) – гольфик легко комбінується з іншими елементами гардероба:

  • він стане теплим другимпершим шаром твого наряду;
  • вигідно підкреслить фігуру в дуеті з джинсами чи класичними штанами;
  • додасть романтики образу в поєднанні зі спідницею й підборами.

Обираючи водолазку, варто звернути увагу на склад матеріалу: оскільки це одяг першого шару, тканина має бути натуральною та приємною для тіла.

Светр з високим коміром

Готуючи шафу до зими, без теплого светра не обійтись. Високий комір – абсолютний фаворит модних подіумів 2023/2024 р.

Високий комір вигідно акцентуватиме на обличчі і допоможе захистити шию від вітру та холоду. Варіант такого коміра на блискавці впевнено тримається в модних топах цього року. Довгі та укорочені, з м'якого кашеміру чи трикотажу грубої в'язки, у нюдових відтінках і яскравих акцентних кольорах – такі речі не тільки зігріють, але й дозволять бути в тренді в поточному сезоні.

Червоний светр з високим коміром – беззаперечний хіт цієї зими

Кардиган – маст-хев у будь-яку пору року

Одним із предметів зимового гардероба, що вважається позачасовим, сміливо можна назвати кардиган. Він «залетів» у тренди кілька років тому, але міцно тримається на вершині і в цьому сезоні. Актуальними фасонами стануть:

  • на блискавці – повернення тих самих знаменитих кардиганів із нульових;
  • романтична класика – на ґудзиках;
  • речі класичного крою, що нагадують піджаки;
  • акцентні моделі в техніці масивної в'язки – з вишивками та сміливими декоративними елементами.

Взимку кардиган можна використовувати як стильний другий шар із сорочками чи водолазками. Він чудово комбінуватиметься з улюбленими джинсами, спідницями, елегантними максісукнями. До речі, про них.

Як одягати зимою сукню й не мерзнути

Довга тепла сукня як ніколи актуальна взимку. Цьогоріч у тренді романтичні крої, які вигідно підкреслюють фігуру в поєднанні з оксамитовими, трикотажними та шкіряними текстурами. М'які силуети з акцентом на талії, довгими рукавами, надлишком тканини у вигляді складок додадуть динаміки й розслабленості образу, чудово зігріють у холодну погоду.

Міді- та максі сукні добре вписуються в будь-яку життєву ситуацію: у повсякденних образах такі речі легко комбінуються з важкими черевиками та кардиганами, створюють романтичний настрій у поєднанні з об'ємним зимовим пальтом та класичними чоботами, а в тандемі з теплими колготками захистять від холоду.

Теплий трикотажний костюм

Зручні та практичні трикотажні костюми – справжня знахідка на кожен день. Однотонні варіанти ось вже декілька років мають великий попит серед жінок будь-якого віку – комфортні та зручні при носінні, вони створюють єдину вертикаль кольору, візуально збільшуючи зріст.

Актуальні моделі вільного крою виграшно поєднуються з кардиганами в тон, теплими куртками, пальто, дутими жилетами, не дають жодного шансу змерзнути в холодну погоду. Тепліші варіанти з підкладкою на флісі ідеальні для нашого клімату – такі речі просто незамінні для зимових прогулянок, роботи, навчання та інших повсякденних справ.

Трендові шкіряні штани

У поточному сезоні шкіряні штани стали справжньою базою – вони теплі, і їх легко стилізувати. Класичні прямі та розкльошені донизу моделі добре поєднуються з будь-яким верхом: сорочкою, футболкою, кардиганом і навіть кроп-топом. Якщо ж хочеться додати акценту в зимові образи, варто звернути увагу на текстуру штанів. Найактуальніші варіанти в цьому сезоні:

  • лаковані;
  • шкіра з тисненням під пітона чи крокодила;
  • матові пари.

Висота талії в цьому сезоні не має особливого значення

На показах модних дизайнерів були представлені моделі як з завищеною талією, так і з заниженою. Отже, сміливо обирай улюблену посадку!

Шуба зі штучного хутра

Штучне хутро вже давно увірвалось у модні тенденції як відображення змін у світі, до того ж впевнено набирає обертів у кожному новому сезоні. Вуличні образи на тижнях моди від Мілану до Нью-Йорку рясніють усіма можливими варіаціями екологічних шубок – від елегантних класичних моделей, які б точно оцінила твоя бабуся, до сміливих і епатажних кроїв і яскравих відтінків.

Популярність екошубок також легко пояснити тим, що в такому верхньому зимовому одязі тепло, затишно, у ньому неможливо залишитися непомітною. Шуби натуральних відтінків гарно доповнюватимуть базові зимові образи, а анімалімалістичні принти та яскраві кольори стануть справжньою родзинкою.

Байкерські чоботи – наймодніше взуття цього сезону

Тепле зимове взуття в поєднанні з шерстяними шкарпетками чудово захистить ніжки від холоду. Байкерські чоботи (з пряжками, ременями та шнурівками) – універсальне рішення для холодного сезону.

Класичні варіанти такого взуття вважаються позачасовими, і їх легко міксувати з будь-якими предметами гардероба: з сукнями та кардиганами такі чоботи додають романтики образу, а зі шкіряними штанами й джинсами – духу бунтарства та сміливої елегантності.

Зимові аксесуари – одягаємо шапку

Взимку неможливо обійтись без теплої шапки, адже голову треба зберігати холодною тільки для прийняття важливих рішень – на вулиці ж треба захищатись від вітру й морозу. Шапки «біні», хутрові аьо шкіряні навушники, вовняні капори – всі ці речі, як і твій комфорт, актуальні в поточному сезоні, тож сміливо експериментуй!

Шарф і рукавички не тільки допоможуть зігрітись взимку, але й доповнять твій образ цікавими елементами. Варто звернути увагу на об'ємні моделі шарфів у нейтральній палітрі та трендовий принт у клітинку – такі кольори гармонійно впишуться в зимовий наряд.

Взимку важливо правильно одягатись: перший шар на тілі має бути з натуральних тканин. Найкращий вибір для холодів – спідня білизна з бавовни: трусики і футболки добре зберігають тепло, а в дуеті з лосинами не залишають жодного шансу застудитись в холодну погоду. Також варто обирати теплі шкарпетки, які захистять твої ніжки від морозів.

Інтернет-магазин Аврора завжди стане в пригоді, коли треба стильно «утеплитись» до зими. На сайті ти знайдеш м'які, затишні речі, які допоможуть тобі створити стильні образи й теплу атмосферу цієї зими!

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар