Подорож із дітьми: що взяти з собою в поїздку

Статті
4 Квітень 2024
99
  1. Пакуємо сумки в дорогу: список речей
  2. Що покласти в аптечку
  3. Чи варто брати в подорож дитячі іграшки
  4. Що взяти з собою в дорогу поїсти, якщо ти подорожуєш із дитиною
  5. У що одягнути дитину
  6. Придбання товарів в інтернет-магазині Аврора

В Україні є багато людей, які люблять подорожувати. Їм подобається знайомитися не тільки зі своєю країною, а й з іншими. Але з появою дитини в родині поїздки, як правило, припиняються на невизначений період. Чому? Батьки бояться відлучатися з малюком із дому, до того ж іноді не знають, що взяти з собою в поїздку. Якщо ти належиш до категорії таких людей, значить, ця стаття для тебе.

Пакуємо сумки в дорогу: список речей

Подорожі з дітьми — чудова можливість для спільного відпочинку разом із сім'єю та відкриття нових місць. Однак це вимагає додаткового планування. Особливо важливо підготуватися до різних погодних умов, забезпечити потрібний рівень гігієни та медичної допомоги.

Основне, що має бути у твоїй сумці:

  1. Дощовики. Вони забезпечують надійний захист від дощу під час прогулянок або відвідування визначних місць. Вибирай яскраві моделі, щоб дітям було веселіше та комфортніше. Інтернет-магазин Аврора пропонує надійні поліетиленові варіанти, які гарантують 100% захист. Вони оснащені капюшонами, фіксувальними мотузками та кнопками-ґудзиками.
  2. Парасолі. Можуть захистити не тільки від дощу, а й від сонця. Краще вибирати складні моделі, тому що вони займуть мінімум місця у твоєму багажі.
  3. Одноразовий посуд. Щоб забезпечити зручне харчування дитини під час подорожі автомобілем, автобусом чи іншим транспортом, купи стакани, тарілки, контейнери, виделки (залежить від віку дитини) чи ложки. Одноразовий посуд легенький, тому не сильно збільшить вагу твого рюкзака.
  4. Засоби гігієни. Обов’язково поклади в сумку м’який туалетний папір, вологі серветки, які допоможуть швидко, ефективно очистити руки або поверхні від бруду та мікробів, а також гігієнічні пелюшки. Не забудь покласти ватні диски та паперові серветки, які допоможуть підтримати чистоту рук та речей. Дитячі засоби гігієни, підгузки забезпечують малюкам під час переїзду комфорт та сухість. Не забудь крем, мило, зубну пасту та щітку.

Залежно від вибраного для подорожі транспорту можуть знадобитися пледи та інші теплі речі.

Що покласти в аптечку

Незалежно від того, куди ти їдеш і на скільки днів, аптечка в дорогу для дитини — те, про що варто подумати заздалегідь. Купи антибактеріальний засіб — препарат, який використовують для обробки подряпин та порізів, бо вони можуть виникнути під час активної діяльності на відкритому повітрі. Не обійтися від антигістамінного засобу. Це перша допомога в разі виникнення алергічних реакцій на комах, рослини або інші подразники. Навіть якщо у дітей ніколи не було алергії, не нехтуй цією порадою. Тобі потрібні будуть ліки проти болю, нежитю та температури, адже на відпочинку трапляється всяке, особливо в період акліматизації.

Не забудь про гігієнічний пластир. Він виручить при невеликих ранках або пошкодженнях шкіри. Має м’яку подушечку, безболісно видаляється з тіла.

Довідка! Якщо запланована подорож за кордон, варто розглянути варіант оформлення розширеної страховки. Так, обійдеться недешево, але це спокій твоєї родини.

Чи варто брати в подорож дитячі іграшки

Якщо ти складаєш список речей у подорож, то включи в нього улюблену іграшку свого малюка, набори для творчості. У такий спосіб ти зможеш придумати заняття для своєї дитини, і тоді навіть під час довгої дороги не доведеться нудьгувати. Купуй те, що займає мало місця:

Всі діти різні, але батьки дуже добре знають, що буде цікавим для їх сина чи доньки.

Що взяти з собою в дорогу поїсти, якщо ти подорожуєш із дитиною

Подорожі з дітьми можуть бути надзвичайно веселими та захопливими, але важливо пам'ятати про те, що необхідно мати достатньо їжі. Наявність потрібних продуктів зробить подорож комфортнішою та приємнішою. Що взяти з собою в поїздку з їжі, залежить від віку дитини.

Якщо це грудний малюк, йому вистачить материнського молока. Для дітей віком до трьох років варто з собою брати фруктове або овочеве пюре в банках. Печиво також може бути гарним перекусом у дорозі.

Якщо твоєму синові чи донечці понад три роки, радимо брати з собою розчинні порційні каші. Це ідеальний продукт у дорогу. Щоб таку страву приготувати, достатньо окропу, а попросити його можна в провідника чи в будь-якому кафе, яке зустрінеться по дорозі.

Поклади в сумку фрукти (яблука, груші, банани), сухофрукти, горіхи чи випічку. Ні в якому разі не рекомендується брати страви, приготовлені з м’яса, ковбасу чи сири — при високій температурі вони швидко псуються. Не забувай про воду без газу.

Важливо пам'ятати про те, що харчування під час подорожі повинно бути не лише смачним, але й корисним для здоров'я дитини. Заздалегідь плануй список продуктів, тоді перед виходом із дому тобі не прийдеться думати, що взяти в дорогу з дитиною, адже все необхідне вже буде у твоїй сумці.

У що одягнути дитину

Під час подорожі з дітьми одяг відіграє важливу роль у комфорті та безпеці малюка. Варто враховувати вік дитини та сезон, аби правильно підібрати речі. Вони повинні бути зручними, щоб твій син чи дочка почувалися комфортно.

Що стосується малюків, для холодного сезону краще вибирати теплі комбінезони або куртки з підкладкою, шапки та рукавички для захисту від морозу. У теплу пору року можна взяти легкі сарафани, футболки та шорти з натуральних матеріалів.

Вибираючи одяг для подорожі для хлопчиків та дівчаток старшого віку, важливо враховувати їхні індивідуальні уподобання та активність. Найкращий варіант — спортивний костюм із матеріалів, що добре пропускають повітря.

У будь-якому разі пам'ятай, що одяг для дитини повинен бути зручним і практичним. Важливо також враховувати погодні умови та можливі зміни температури під час подорожі. Завжди варто мати при собі додаткові речі.

Придбання товарів в інтернет-магазині Аврора

Магазин Аврора є ідеальним місцем для замовлення товарів, які необхідні для подорожі. У нас дуже великий асортимент, серед якого знайдеш дощовики, парасолі, засоби гігієни й навіть медичні. У нас є все необхідне для забезпечення комфорту та безпеки твоєї сім'ї під час подорожі. Магазин Аврора дбає про своїх клієнтів і пропонує лише якісні товари за доступними цінами. Замовляй їх вже сьогодні, і тобі не прийдеться думати, що взяти з собою в подорож.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар