Святковий декор, який буде актуальний протягом усього року

Статті
6 Грудень 2023
431
  1. Новорічний декор кімнати – цікаві ідеї для декорування приміщення
  2. Святкова фотосесія — ідеї новорічних фото

Новий 2024 рік не за горами, а це означає, що час подумати про оформлення свого приміщення. Якщо ти хочеш, щоб твоя оселя була наповнена святковим настроєм, то ми пропонуємо тобі декілька ідей, як створити цікавий новорічний декор кімнати, який буде актуальним протягом всього року. Попри те, що це займе трохи часу, ти отримаєш задоволення, а гості будуть вражені.

Новорічний декор кімнати – цікаві ідеї для декорування приміщення

  • Віночки. Їх можна прикрасити яскравими гірляндами, фігурками гномів та іншими новорічними іграшками: цукерками, дзвіночками, блискучими квітами. Такий віночок може бути чудовою прикрасою для дверей або вікон. На нього можна задивлятися не тільки під час зимових свят, а в будь-яку пору року.
  • Гірлянди. Без неї не обходиться не тільки жодне новорічне свято, а й інші західоди. Такі прикраси використовують на днях народженнях, ювілеях, або їх запалюють вечорами просто так. Саме гірлянда здатна створити у твоїй оселі святковий настрій. Її можна як розмістити по всьому приміщенні, так і повісити на ялинку — це буде ідеальне місце для новорічної фотосесії.
  • Свічки та свічники. Це ті аксесуари, без яких навряд чи вийде надати твоїй кімнаті святкового вигляду. Ти можеш купити новорічні товари з різними малюнками або цікавими ароматами — це допоможе створити особливу атмосферу в приміщенні. Декоративні свічки можна розмістити на столі, підвіконнях, полицях. Одним словом, де завгодно. Декор популярний не тільки під час зимових свят, ним користуються цілорічно.
  • Декоративні гілочки. Це чудова ідея для новорічного декору і для інших свят. Гілочки мають лаконічний дизайн та гарно поєднуються з іншими елементами. Вони дозволяють створювати святкову атмосферу дома і на роботі. Хоча аксесуар має свою підсвітку, за бажанням його можна прикрасити хвойними гілочками чи різнобарвним дощиком.
  • Вази та кашпо. Думаєш, вони використовуються лише для кімнатних рослин? Отже, помиляєшся. Це чудовий новорічний декор оселі. Ялинкові гілочки (на інші свята завжди можна покласти інші гілочки) в них виглядають чудово! А ще їх можна наповнити різними сухоцвітами, цікавими прикрасами та іграшками.

На замітку! Щоб не було нудно самотужки створювати новорічний декор, залучай до цієї праці дітей. Вони точно підкажуть безліч цікавих ідей, а тобі залишиться лише втілити їх у життя.

  • Місяць та зірки. Такий новорічний декор, як місяць та зірки, стане особливою прикрасою твого будинку. Вони зазвичай виготовляються з блискучих матеріалів і здатні відтворювати природне сяйво на небі. Це прикраси, які допоможуть створити атмосферу чарівності та святковості. А ще такий декор актуальний протягом всього року особливо в приміщеннях, де проживають діти.
  • Декоративні статуетки. Діди Морози та Снігуроньки вже в минулому. Наразі, створюючи декор кімнати на зиму, їх ніхто не кладе під ялинку, і не треба. На зміну їм прийшли декоративні статуетки та фігурки, а також метелики, банти, дракони та інші гарні прикраси.

Інтернет-магазин Аврора пропонує широкий асортимент, тому з вибором не виникне проблем. Наприклад, для новорічного свята ти можеш купити декоративну кулю або лісових мешканців, поставити в кімнаті симпатичних пінгвінів чи просто фігурку дівчини (хлопця). Прикрасити приміщення можна новорічною зіркою, навіть декоративною рукавичкою. Янгольська тематика — безпрограшний варіант для будь-яких свят, і не тільки зимових.

Святкова фотосесія — ідеї новорічних фото

Новий рік — не тільки декор свого будинку. Це ще цікаві фотосесії, які залишають максимум позитивних емоцій. Якщо ти хочеш мати чарівні світлини, лови декілька ідей:

  1. вибери тему — це може бути як новорічна тематика, так і фотосесія в стилі казки. Запам’ятай: прикраси та декор повинні їй відповідати;
  2. підготуй святкову атрибутику — зроби декор новорічних свічок, розмісти декілька віночків, постав статуетки, включи гірлянди та не забудь про одяг та макіяж;
  3. запроси на фотосесію родичів чи близьких людей, адже спільні фотографії завжди дарують новорічне тепло та затишок.

На жаль, Новий рік рано чи пізно закінчується. А всі святкові прикраси ретельно зберуться в ящики для зберігання речей. Купити ці стильні і зручні скриньки у нас на сайті ти можеш прямо зараз.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар