Найпопулярніші засоби від жиру на кухні: рейтинг Аврори

Статті
13 Жовтень 2023
2796
  1. Засіб від жиру на кухні Galax das PowerClean
  2. Еж Антинагар: засіб від жиру та нагару
  3. Засіб для видалення жиру на кухні Cif Антижир
  4. Засіб від жиру на кухні CILLIT BANG Degreaser
  5. Крем Cif Актив Лимон
  6. Засіб антижир на кухні Well Done Grill
  7. Антижир Чистюня: потужний розчин
  8. Рідка сода ECO Tortilla від жиру на кухні

Ти – ощадлива господиня, яка постійно дбає про чистоту та порядок на кухні? Для тебе важливо ефективно видаляти будь-які плями та забруднення з поверхонь та посуду, щоб комфортно готувати страви? Знайти найкращий засіб від жиру на кухні досить складно, адже їх у широкому асортименті випускають різні виробники.

Переглянь цей рейтинг товарів від Аврори, щоб підібрати найкращий порошок, спрей або рідину для свого дому. Ми зібрали ефективні засоби для боротьби з жиром, серед їхніх головних переваг – безпечний склад, гарний результат, доступна ціна. Вибирай той, який тобі більше до вподоби, та замовляй уже зараз, адже чиста, доглянута кімната для приготування страв підіймає настрій і сприятиме бажанню готувати щось смачненьке.

Засіб від жиру на кухні Galax das PowerClean

У цього спрею для розпилення високий рейтинг на нашому сайті за відгуками користувачів. Якщо чистити поверхні за його допомогою, вийде досягти ідеальної чистоти за лічені хвилини без зайвих зусиль. Цей високоефективний засіб від жиру впорається навіть із дуже складними забрудненнями.

Galax das PowerClean  варто використовувати, забруднивши поверхні зі скла, чавуну, нержавіючої, емальованої сталі, кераміки, кахлю, фарфору. Він не має недоліків, адже є універсальним та підходить для чищення:

  • плит;
  • духовок;
  • мікрохвильових печей;
  • камінів;
  • барбекю тощо.

Завдяки спеціальній формулі добре видаляє навіть застарілий жир, допомагає позбутися кіптяви, нагару, залишків пригорілої їжі. Спрей утворює захисний бар’єр, завдяки якому поверхні на кухні менше поглинають забруднення. Користуватися цим антижиром дуже просто – потрібно розпилити його на забруднення, потримати 15-30 хвилин (в залежності від інтенсивності), а потім, щоб очистити від нього, витерти вологою ганчіркою, змоченою у гарячій воді.

Еж Антинагар: засіб від жиру та нагару

Якщо ти любиш часто запікати м’ясо, картоплю або готувати солоденьке, твоя духовка працює інтенсивно. З часом у ній накопичується велика кількість нагару, який осідає на дверцята та стінки. Щоб боротися з ним, потрібен засіб для видалення жиру подвійної дії. Саме таким є Еж Антинагар – гель, призначений для миття саме духовок. Серед його переваг:

  1. Здатен ефективно видаляти забруднення, що в’їлися.
  2. Не пошкоджує поверхню.
  3. Безпечний, не має абразивних властивостей.
  4. Рівно розподіляється звичайною губкою.

Еж Антинагар призначений для використання як побутовий та професійний, тому користується попитом у ресторанах та кафе. Враховуй, що працювати з ним рекомендується у захисних рукавичках, щоб уникнути подразнення рук.

Засіб для видалення жиру на кухні Cif Антижир

Його варто використовувати, якщо ти втомилась постійно та довго видаляти жирні плівки з поверхонь на кухні. Cif Антижир призначений для ультрашвидкої чистки – він універсальний, допомагає позбутися нальоту та при цьому зберегти усі властивості поверхонь. Цей недорогий засіб для видалення жиру на кухні має велику кількість переваг:

  • мити духовку, плиту, гриль з його допомогою дуже просто;
  • після нанесення змивається дуже легко та швидко;
  • розроблений за спеціальною формулою антижир, містить екстракт цитрусових для боротьби з неприємним запахом;
  • ефективний засіб, що роз’їдає жир, проникаючи в його структуру, та легко відокремлює його від поверхні.

Підходить для чистки різноманітних поверхонь. Це не тільки плити, зокрема склокерамічні, а й кахель, стільниці, нержавіюча сталь, раковина, мийка. Таким чином, забруднивши сантехніку, не варто переживати, чим саме її чистити, коли під рукою є Cif Антижир.

Засіб від жиру на кухні CILLIT BANG Degreaser

Коли виникає потреба боротися з дуже старими забрудненнями різного походження, не кожен сучасний склад впорається з таким завданням. Засіб проти жиру CILLIT BANG Degreaser підходить для швидкої обробки будь-яких поверхонь, з його допомогою можна також швидко позбутися масляних слідів, інших видів бруду. Користувачі стверджують, що за допомогою цього розчину вдається видаляти близько 40 видів плям, у тому числі іржу.

CILLIT BANG Degreaser демонструє високу ефективність під час видалення жиру з:

  1. Кахлю.
  2. Шаф, поличок, меблів.
  3. Побутових пристроїв – наприклад, мікрохвильової печі.
  4. Робочих зон.
  5. Відер для сміття, конфорок, витяжки.

Завдяки універсальному призначенню, зручному розпилювачу та великому обсягу флакона це, безперечно, кращий засіб для видалення застарілого жиру та інших видів бруду. Після нанесення на поверхню його потрібно залишити на 1 хвилину, а потім, відмивши, витерти губкою або ганчіркою. Очистивши техніку від забруднень, потрібно ретельно вимити руки з милом.

Крем Cif Актив Лимон

Це ефективний засіб антижир для кухні, який має зручну консистенцію крему. За допомогою цього антибактеріального розчину можливо змивати не тільки жирні плями, але й інші забруднення. Цей засіб для кухні від жиру володіє такими властивостями:

  • універсальний, видаляє бруд не тільки на кухні, а й у ванній кімнаті;
  • не рідкий, а густий, тому добре змивається та не залишає слідів;
  • має приємний, свіжий аромат лимона;
  • не залишає розводів;
  • дозволяє не тільки очистити поверхні, а й надати їм привабливого блиску.

Cif Актив Лимон повністю безпечний, адже не містить токсичних речовин. Змивати його після обробки дуже просто за допомогою губки та теплої води. Кухонний крем використовують і як захисний, адже у разі регулярного використання він запобігає появі іржі. Чудово підходить для догляду за плиткою, сантехнікою тощо.

Засіб антижир на кухні Well Done Grill

Дуже сильний склад, який не містить шкідливих для людини лугів та підходить для очищення грилів, форм для випічки, поверхонь плит та миття посуду з нержавіючої сталі. Цей засіб антижир на кухні випускається у вигляді флакона з розпилювачем для точного нанесення та рівномірного розпилення рідини. Завдяки активній формулі, на основі якої розроблений засіб, достатньо усього 2-3 хвилин для видалення стійких забруднень.

Щоб скористатися Well Done Grill, достатньо розпорошити його на жирну або обпалену поверхню. Очистити будь-який виріб просто, необхідно почекати, протерти мокрою тканиною, а потім змити водою. В результаті з’являється невелика піна, жир розчиняється та легко видаляється з поверхні. Знежирювач зі зручною концентрацією підходить для алюмінію, духової шафи, грилю, пароварки.

Антижир Чистюня: потужний розчин

Цей недорогий, проте дуже ефективний у використанні продукт отримав таку назву тому, що є сильнодійним. Це не просто засіб від жиру на плиті, а повноцінний розчин для догляду за побутовою технікою для приготування їжі. З його допомогою вийде видалити різноманітні плями та забруднення з:

  • газових плит, зроблених з будь-якого матеріалу;
  • внутрішніх поверхонь духовок;
  • мікрохвильових печей.

Після очищення та видалення жирних або інших слідів не залишає розводів. Антижир Чистюня легко змивається водою та дуже приємно пахне. Перш ніж придбати цей жировидалітель для кухні, пам’ятай, що його не можна використовувати для мідних та алюмінієвих поверхонь, а також виробів з їхніх сплавів або таких, що мають нестійке покриття.

Рідка сода ECO Tortilla від жиру на кухні

Це універсальний помічник господині, за допомогою якого можна відмити будь-які поверхні. Відрізняється екологічним складом, нешкідливий для шкіри та людини в цілому. У складі цього засобу від жиру на кухні немає абразивних домішок або інших небажаних речовин. Підходить для побутового прибирання та миття:

  • кераміки;
  • фаянсу;
  • фарфору;
  • емальованих виробів;
  • раковин, мийок;
  • дерев’яного посуду.

Окрім рідкої соди, для очищення поверхонь у квартирах використовують також кальциновану, яка відрізняється від харчової тим, що є більш сильним лугом. Це не просто засоби для боротьби з жировими плямами на кухні, їх можна використовувати також для прання бавовняних і лляних речей вручну або в машинці. В інтернет-магазині Аврора ти знайдеш багато інших паст, гелів, рідин для видалення жиру.

На нашому сайті продаються різноманітні засоби для прибирання у будинку, які допоможуть тобі регулярно чистити, мити й доглядати за всіма поверхнями вдома. Замовити будь-який з них або відразу декілька ти зможеш із безкоштовною доставкою до однієї з торговельних точок Аврори. Вибирай найближчу до тебе у Києві, Миколаєві, Полтаві та інших містах з понад 1000 в Україні.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті