Що треба придбати для собаки

Статті
27 Вересень 2023
332
  1. Мінімальний набір товарів для вихованця
  2. Товари для подорожей та пригод
  3. Засоби для догляду за собаками
  4. Іграшки для собак
  5. Товари для здоров'я вихованця
  6. Підготуйся до появи пухнастика вдома

Отже, ти хочеш взяти додому маленького улюбленця та прагнеш створити найкращі умови для його розвитку та комфортного життя? Щиро вітаємо тебе та, звісно ж, допоможемо корисними порадами. З цієї статті ти дізнаєшся, що треба придбати для собаки, та зможеш створити свій власний список покупок. А посилання на окремі розділи інтернет-магазину Аврора допоможуть тобі швидко знайти необхідні речі для твого пухнастика та замовити їх за доступними цінами.

Мінімальний набір товарів для вихованця

Харчування – це перше й найголовніше питання, про яке повинен піклуватися відповідальний господар. Завдяки правильно підібраному раціону твій вихованець почуватиметься відмінно, матиме гарний імунітет та буде тішити тебе ще більш. Краще не змінювати харчування, коли ти приводиш маленьке цуценя до нового будинку. Розпитай колишнього власника про режим годування та вид корму, який він давав собачці. Раціон можна доповнити вітамінно-мінеральними комплексами, а остаточно переглянути варто приблизно через місяць, коли тварина адаптується.

Ти можеш дізнатися у ветеринара, що потрібно для цуценяти певної породи, та замовити якісні та недорогі сухі корми преміум класу на нашому сайті. У каталозі представлено чимало товарів для інших домашніх улюбленців, які також потребують дбайливого ставлення до правильного харчування.

Зручні миски для їжі та води – аксесуари, важливість яких не можна недооцінювати. Вони мають виготовлятися з гладких матеріалів та бути простими в догляді. Поверхня не повинна затримувати бактерії або піддаватися корозії. Також корисно придбати спеціальний килимок проти ковзання, на який встановлюються миски.

Нашийники теж входять до переліку найнеобхідніших речей. Їх виготовляють із різних матеріалів у великому різноманітті кольорів. Довговічність нашийника є одним з найважливіших питань, оскільки цей виріб може слугувати роками. Проте необхідно пам’ятати про відповідність цього аксесуара розмірам собаки. У закріпленому стані він повинен дозволяти помістити 1-2 пальці між виробом та шкірою тварини. У міру росту вихованця нашийник доведеться змінювати.

Собачий повідець потрібен для щоденних прогулянок, які є дуже необхідними для собак у будь-якому віці. Вибирай міцний та надійний, аби давати вихованцю достатньо вільного простору та водночас забезпечувати належний контроль. Почни привчати собаку до амуніції якомога раніше, і збиратися гуляти вам разом буде набагато простіше.

Лежак для собаки є обов’язковим, якщо ти не хочеш ділити своє спальне місце з пухнастиком. Наявність лежанки дозволить твоєму псу мати власний простір для відпочинку у великому помешканні. Варіантом ліжечка може бути звичайна підстилка, яку зручно використовувати, коли ви відпочиваєте поза домом.

Товари для подорожей та пригод

Хочеш всюди брати з собою улюбленця? Тоді тобі варто придбати декілька корисних речей:

  • шлейки забезпечують кращий контроль та є рекомендованими для представників більшості порід;
  • чохол для автомобільного сидіння спростить процес перевезення вихованця в автомобілі та захистить оббивку від подряпин та шерсті;
  • намордник дозволить відвідувати разом із собакою людні місця. Окрім того, він не дає можливості вихованцю підбирати різні предмети з підлоги;
  • переноски знадобляться для подорожі з цуценям чи невеликою собакою;
  • миски для води та їжі, що складаються, займають мінімум місця у твоїй сумці;
  • одяг для собак необхідний чотирилапим із короткою шерстю – він допоможе уникнути переохолодження під час тривалого перебування на свіжому повітрі взимку;
  • натуральні спреї від бліх та кліщів відлякують непрошених гостей та будуть корисними під час відпочинку на природі.

Завдяки правильно підібраним аксесуарам тобі не доведеться залишати улюбленця самого у квартирі на довгий час, а спільний відпочинок принесе лише позитивні емоції.

Засоби для догляду за собаками

Кожен власник хоче, аби його вихованець виглядав охайним, а дбати про зовнішність улюбленця краще змалечку. Тож тобі варто дізнатися, що потрібно купити для цуценяти. До переліку необхідних товарів належать:

  1. Щітки та гребінці. Зроблять шерсть тварини гладкою та шовковистою, а також зменшать кількість волосся на твоєму килимі чи дивані вдома, якщо улюбленець линяє.
  2. Шампунь. Варто вибирати залежно від типу шкіри та шерсті собаки. Зверни увагу, що в деяких чотирилапих можуть бути особливі потреби чи алергія на певні компоненти.
  3. Кусачки для нігтів. Дозволять безпечно зробити «педикюр» твоєму собаці. Така процедура необхідна через те, що надмірно довгі нігті можуть спричиняти біль, тріскатися, кровоточити та навіть провокувати проблеми з суглобами.
  4. Зубні щітки та пасти для собак. Пухнастикам також потрібен якісний «стоматологічний» догляд. Зубний наліт і камінь можуть призвести до значних проблем зі здоров’ям, вплинути на нирки, серце та печінку тварини.

Краще заздалегідь придбати товари для догляду за улюбленцем, адже вони знадобляться тобі з перших днів. Почни одразу привчати собаку до гігієнічних процедур, і тобі не доведеться хвилюватися про її вигляд та здоров’я.

Іграшки для собак

Розваги займають важливе місце в житті як маленького цуценяти, так і дорослого пса, адже всі чотирилапі полюбляють активне дозвілля. Не варто дозволяти тварині гратися з будь-якими речами, які вона може знайти надворі чи навіть у твоєму домі. Окрім псування різних предметів, це здатне зашкодити здоров’ю чотирилапого. Варто дізнатися, які іграшки безпечні для цуценяти, оскільки деякі матеріали призводять до отруєння. До того ж вироби повинні бути достатньо міцними, адже малюк може вдавитися відірваним твердим предметом.

Великий асортимент безпечних іграшок для собак, що представлений в Аврорі, допоможе тобі організувати спільне цікаве дозвілля з чотирилапим другом та задовольнити його тваринні інстинкти.

Товари для здоров’я вихованця

Інколи правильного харчування та догляду виявляється недостатньо. Попри високий імунітет, тварини періодично хворіють і можуть страждати від шкідників. Саме тому важливо регулярно відвідувати ветеринара та вчасно робити рекомендовані щеплення. Але у деяких випадках ти можеш власноруч допомогти вихованцю. Замовляй дієві ветеринарні препарати в Аврорі, щоб самостійно здійснити обробку від бліх та кліщів.

Підготуйся до появи пухнастика вдома

Дуже скоро твоя мрія про чотирилапого вихованця здійсниться, а часу на покупки обмаль? Не переймайся – замовляй все необхідне в Аврорі. Великий вибір спеціалізованих товарів для чотирилапих допоможе швидко створити комфортне середовище для нового мешканця твого дому, а ціни приємно здивують.

Коментарі

дякую 

Додати коментар