Бренд Tesori d'Oriente: повний огляд асортименту

Статті
10 Лютий 2024
347
  1. Туалетна вода Tesori d'Oriente
  2. Засоби для догляду за тілом — косметика з неймовірним ароматом
    1. Парфумовані креми для тіла
    2. Крем-гелі для душу
    3. Олія для душу Tesori d Oriente
    4. Дезодоранти та антиперспіранти
    5. Рідке мило Tesori d Oriente
  3. Кондиціонери для прання
  4. Аромадифузори, або парфуми для дому
  5. Замість підсумку

Бренд Tesori d'Oriente ти ж знаєш, Аврора ретельно вибирає, що запропонувати покупцям. Якщо догляд за тілом чи мийні засоби, то щоб і якісні, і запах класний, а головне - за низькою ціною. Серед наших фаворитів — італійський бренд парфумерії та доглядової косметики Tesori d'Oriente. «Скарби Сходу» — перекладається назва бренду з італійської. У колекції його ароматів безліч східних та пряних композицій, присвячених Індії, Єгипту, Тибету, Марокко, Африці та іншим колоритним країнам. Хто пробував, залишаються в захваті. Якщо ти досі не серед їх числа, то можемо трохи позаздрити: попереду чекають круті відкриття!

Туалетна вода Tesori d’Oriente

Дівчата, яких цікавить парфумерія, знають, що туалетна вода (EAU DE TOILETTE) містить помірну кількість парфумерної композиції (6–12%), спирт і воду. Це універсальний товар, що приваблює невисокою вартістю й легкістю, ненав'язливістю аромату. Букет розкривається одразу, яскраво відчуваються верхні та середні ноти, шлейфу майже немає. Аромат зберігається на шкірі протягом 3–5 годин.

Туалетна вода Tesori d’Oriente буває не тільки жіноча або чоловіча, а й унісекс. Найпопулярніші парфуми:

  • «Аюрведа» – це поєднання цитрусових ноток, пряного перцю, ірису, кедру та пачулі;
  • «Карма» — мікс лимона, кедрового дерева, бергамота;
  • «Китайська орхідея» — запах квітів, доповнений ваніллю, пудрою, деревними акордами;
  • «Королівський Уд Ємену» — багатогранна композиція на основі пряного перцю, ладану, білої фрезії, цитрусових, амбри, меду;
  • «Єгипет» — неймовірний мікс ванілі з корицею та імбиром;
  • «Талассо терапія» — розкішний букет містить ноти лимона, бергамота, водоростей і морської солі;
  • «Кашмірський сандал та ветивер» — цитрус, імбир, ветивер — справжнісінька розкіш.

У категорії «Парфумерія унісекс» найцікавіші композиції — «Персія» (яблуко, цитрусовий фреш, м’ята, гранат, жасмин) та «Лісовий ритуал» (деревні й цитрусові нотки).

Туалетна вода Tesori d’Oriente продається в зручних пластикових флаконах по 100 мл, які зручно завжди тримати під рукою.

Засоби для догляду за тілом — косметика з неймовірним ароматом

Вибирай туалетну воду й догляд за тілом від одного бренду — кожен засіб має запах, щоб вони не конфліктували, орієнтуйся на одну косметичну лінію або компоненти, що пасують один до одного.

Парфумовані креми для тіла

Від звичайних доглядових засобів крем для тіла Tesori d'Oriente відрізняється насиченим ароматом. Як і у туалетної води, у нього є ноти: початкова, базова, шлейфова. Аромат тримається на шкірі набагато довше в порівнянні з непарфумованими кремами й поступово змінюється, розкриваючись.

Бренди косметики випускають до своїх найпопулярніших парфумів лінійки засобів для догляду за шкірою з тим самим ароматом. «Тезорі» — не виняток. Серед бестселерів — «Китайська орхідея», що має такий самий запах, як і однойменна туалетна вода. Інші варті уваги товари — це парфумовані креми для тіла Tesori:

До складу всіх косметичних засобів входять натуральні екстракти, у тому числі рідкісних рослин. Компоненти насичують шкіру корисними елементами, зволожують, роблять її м’якою та приємною на дотик.

Парфумований крем для тіла Tesori d’Oriente має зручне пакування: баночки з кришками об’ємом 300 мл, чого вистачає для тривалого використання.

Крем-гелі для душу

На відміну від класичних засобів (рідкого мила, звичайного гелю) крем-гелі для душу Tesori мають ефект 2 в 1. Вони дуже добре змивають забруднення й водночас роблять це максимально ніжно. Усе завдяки ретельно підібраним м'яким очищувальним і доглядовим компонентам. Зволоження та живлення шкіри відбуваються вже під час купання.

Здогадайся, які гелі в Аврорі купують найчастіше? Це очевидно. Звісно, крем-гелі для душу Tesori d’Oriente. Ось найспокусливіші аромати:

  • «Хаммам» з арагановою олією — очищає без відчуття стягнутості, пахне квітами, фруктами, ваніллю;
  • «Карма» з запахом цитрусових та квітів — складається враження, що ти не вдома, а в спа, спробуй;
  • «Ваніль та імбир» — перетворить водні процедури на справжнісіньку ароматерапію;
  • «Японський ритуал» з ефірною олією півонії та цубаки — подейкують, справжнісіньке джерело молодості шкіри;
  • «Персія» — справжнісінька пряно-солодка насолода.

Усі крем-гелі для душу Tesori d'Oriente мають оригінальне пакування: тубус об'ємом 250 мл на ланцюжку, завдяки чому його зручно зберігати у ванній кімнаті: можна поставити або підвісити.

Олія для душу Tesori d Oriente

Ще один вартий уваги товар, що на перший погляд може здатися незвичним, — олія для душу Tesori. Це прекрасна альтернатива звичному гелю для сухої шкіри. Вона не руйнує захисний бар'єр, тому шкіра після душу залишається зволоженою. Як користуватися? Налити трохи в руку та змішати з водою — засіб перетвориться на густу піну. Класні аромати — «Алма та сезам» і «Цубакі та рис».

Дезодоранти та антиперспіранти

Почнемо з того, що у кожного засобу своє призначення. Для чого конкретно потрібні дезодоранти та антиперспіранти? Перші маскують неприємний запах, другі — блокують потовиділення. Деякі засоби поєднують у собі обидві функції, тож вибирай уважніше.

Серед дезодорантів Tesori d’Oriente з приємним ароматом зверни увагу на композицію «Аюрведа» — аерозоль 150 мл із нотами цитрусів, квітів та спецій. Інший цікавий товар — «Квітковий лотос та масло Ши». Засоби рівномірно розподіляються, не залишають слідів на одязі. Стеж за оновленнями каталогу та не відкладай покупку на потім, бо дезодоранти Tesori d'Oriente зникають зі складу миттєво. Якщо потрібного товару поки немає в наявності, тисни на кнопку «Повідомити про появу».

Рідке мило Tesori d Oriente

На відміну від твердого, рідке значно зручніше у використанні. Склад в обох видів мила майже однаковий. А от завдяки приємній консистенції засоби, розлиті в зручні пляшки з дифузором, мають неабияку популярність. Ніжна пінка, яку утворює рідке мило Tesori d’Oriente, подобається представникам обох статей. Купуй для всієї родини, бо підходить не тільки для миття рук, а й для гігієни всього тіла. Ось топові аромати:

Більшість цих назв згадані вище, отже, як бачиш, рідке мило Tesori — продовження цілої косметичної лінійки. Тож можеш зібрати колекцію й насолоджуватися запахом свого тіла.

Кондиціонери для прання

Ще одна класна група товарів! Хай ароматними будуть і одяг, і білизна.

Кондиціонери для прання Tesori d’Oriente — це засіб, який має цілу низку корисних властивостей:

  • пом’якшує тканини, робить їх ніжними, особливо актуально, якщо йдеться про махру та дитячий одяг;
  • запобігає накопиченню статичної електрики;
  • полегшує прасування одягу;
  • звісно, дарує одягу та речам приємний запах.

Кондиціонери для білизни Tesori d'Oriente мають зручне пакування. У пляшці міститься 760 мл гелевого засобу, чого вистачає на понад 30 циклів прання. Згідно з інструкцією на 7–8 кг білизни потрібно 50–60 мл рідкого засобу. При ручному пранні на 10 води вистачить 10–20 мл кондиціонера.

Товари, представлені в цьому блоці, мають ті самі вже добре знайомі запахи: чорна троянда, сандаловий, цитрусовий. Більше інформації шукай в описі конкретного товару.

Аромадифузори, або парфуми для дому

Що ще, крім кондиціонерів для білизни, допоможе створити в оселі неймовірний затишок? Якщо любиш, коли простір довкола приємно пахне, зверни увагу на аромадифузори. Це той самий парфум, але для кімнати. На місці розпилювача в нього звичайна кришка — знімай та встромляй у пляшечку ротангові палички, що йдуть у комплекті. Завдяки наявності пор усередині вони чудово проводять запахи. Ароматична речовина просочується в паличку, а потім випаровується. У результаті кімната пахне.

Засіб класно працює в кімнатах невеликого метражу, теплих та без протягів. Щоб аромат якомога довше зберігав інтенсивність, перевертай палички іншою стороною раз на тиждень.

Який асортимент? Бренд пропонує ті ж самі лінійки. Якщо маєш улюблені засоби Tesori d'Oriente, вибирай для кімнати такий самий.

Замість підсумку

Фанатієш від усього східного, ароматного, незвичайного? Твій вибір — «Тесорі». Хочеш користуватися класними засобами, але не готова переплачувати? Не зволікай, шопінг в Аврорі — надійний спосіб зробити життя хоч трішечки приємнішим.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті