Модні жіночі стрижки на довге волосся: онови образ стильно

Статті
1 Листопад 2023
5717
  1. Модна багатошаровість: «Каскад» і «Драбинка»
  2. «Шеггі» – беззаперечний тренд серед молодіжних зачісок на довге волосся
  3. Довершеність образу завдяки рівному зрізу
  4. V-зріз як спосіб внести зміни без втрати довжини
  5. Внести новинку в образ і не пожаліти!

Довге волосся – справжня окраса, що має властивість притягувати погляди і вимагає немало часу і відповідного догляду від його власниці. Посічені кінчики чи незапланована «драбинка» добре знайомі дівчатам. А що вже казати про потребу в кардинальній зміні образу, що найчастіше виникає ранньою весною?

Часто хочеться зібрати свою шевелюру в простий пучок і бігти жити життя, не витрачаючи його на заплітання і довгі укладки. Чи розпрощатись з довжиною, віддавши перевагу «Каре» або «Піксі». Проте рубати з плеча зовсім не обов'язково, адже сучасна мода пропонує нам безліч варіантів зачісок для довгого волосся, які не тільки виглядають шикарно і стильно, але й досить прості у догляді. Твоїй увазі – топ-5 модних стрижок на довге волосся 2023:

  1. «Каскад» і «Драбинка» в актуальних укладках.
  2. «Шеггі».
  3. Рівний зріз.
  4. V-зріз, або «Лисячий хвіст».
  5. Чубчик і його трендові варіації.

Пройдемось детально і зважено по списку, щоб підібрати стрижку, яка підійде саме тобі, врахувавши текстуру, довжину і твої вподобання.

Модна багатошаровість: «Каскад» і «Драбинка»

Багатошаровість в образах (як в одязі, так і в стрижках) міцно тримається в модних трендах останні декілька років. Досягти такого ефекту можливо за допомогою різної довжини і напрямку укладки пасм.

«Каскад» – добре впізнавана стрижка, справжній універсальний солдат у світі модних зачісок, що не втрачає своєї актуальності ще з 80-х років (твоя мама точно начісувала чубчик, додаючи ще більшого об'єму такій стрижці). Власне, додатковий візуальний об'єм за рахунок багатошаровості – головна перевага такої зачіски. В сучасних варіантах укладки додає образу легкості у поєднанні з витонченістю.Та не об'ємом єдиним! Серед плюсів «Каскаду» можна виділити такі:

  • стрижка вважається універсальною і підходить для будь-якого типу та структури волосся;
  • зберігає природній вигляд, додаючи образу елемент легкої недбалості;
  • не потребує постійної корекції, адже зберігає свою форму у міру відростання волосся.

Мінус у «Каскаду» один – необхідність укладки після кожного миття голови, проте це зовсім не складно і навіть швидко, якщо використовувати при укладанні якісні брашинг і стайлінг, що надасть пасмам бажаної форми і допоможе зафіксувати зачіску надовго.

«Драбинка» відрізняється тим, що в ній перехід довжини сусідніх пасм залишається непомітним, вона вважається більш акуратним варіантом багатошаровості. «Драбинка» стане ідеальною стрижкою на довге пряме волосся, якщо хочеться додати образу нотки романтики і ніжності та дуже не хочеться робити укладку.

«Шеггі» – беззаперечний тренд серед молодіжних зачісок на довге волосся

«Шеггі» перекладається з англійської як «зкуйовджений», і така назва говорить сама за себе: стрижка ефектно розлітається в динаміці і зачаровує вайбом бунтарства і легкості. Бонус: вона надзвичайно проста у догляді.

Хоча «Шеггі» підходить для волосся будь-якої густоти та структури, вона стала справжнім хітом серед володарок кучерявого волосся – така стрижка дозволяє кардинально змінити форму зачіски, не втрачаючи при цьому об'єму і довжини локонів.

Довершеність образу завдяки рівному зрізу

Ідеально рівний зріз знаходиться на піку популярності серед стрижок на довге волосся 2023. Кожне пасмо підстригається під кутом 90 градусів щоб отримати в результаті бездоганно пряму лінію волосся. Такий зріз додасть особливої витонченості будь-якому образу і виглядатиме максимально добре на доглянутому гладенькому волоссі.

Здорове та доглянуте волосся ніколи не виходить з моди

Існує багато салонних процедур, що дозволяють досягти шовкової гладкості – ботокс, кератин, нанопластика, але всі вони значною мірою пошкоджують волосся і ефект дають лише тимчасовий. Здоровою альтернативою в погоні за ідеалом стануть шампуні і кондиціонери для волосся з ефектом розгладження. Такі засоби не тільки дарують волоссю гладкість і блиск, але й зміцнюють його структуру, захищають від агресивних чинників.

V-зріз як спосіб внести зміни без втрати довжини

«Лисячий хвіст» – вид стрижки на довге волосся, коли контури зачіски окантовуються V-подібним зрізом. Перукарі і стилісти вважають таку стрижку універсальною: рівне чи кучеряве, густе чи рідке, здорове або пошкоджене – це все не має значення, головна умова – наявність відповідної довжини, адже на короткому волоссі V-зріз просто не вдастся зробити.

Душа бажає легкості в поєднанні з густотою і об'ємом? «Лисячий хвіст» стане ідеальним рішенням. А в поєднанні з неоднорідними методами фарбування волосся, такими як аір-тач чи балаяж, можна добитись справжнього «вау» ефекту і насолоджуватись захопленими поглядами.

Внести новинку в образ і не пожаліти!

Модний чубчик стане чудовим способом кардинально змінити стиль і допоможе гармонізувати риси обличчя, доповнивши будь-яку стрижку. Чубчик був справжнім трендом минулого сезону і навіть не думає втрачати актуальності у 2023. Головне – підібрати той його варіант, що підкреслить природну красу овалу саме твого обличчя. Модниці і стилісти сьогодні надають перевагу таким варіантам:

  • «Французький» – довгий густий чубчик, що починається від маківки і спадає пасмами на верхні повіки. Додає легкості зачісці і має ефект омолодження за рахунок відсутності чітких геометричних ліній;
  • «Чубчик-шторка» – варіант на дві сторони, що прекрасно гармонізує риси обличчя. В трендах цього року саме поддовжений її варіант, тому будь-яка стрижка з довгою чілкою буде вважатись ультрамодною;
  • «Рваний» чубчик (як у Дженіфер Лопес чи Венздей) – чудовий спосіб додати образу яскравості і зробити будь-яку зачіску цікавішою.

Наважитись підстригти чубчик буває непросто, адже всі ми знаємо, як довго його треба відрощувати. Модні тенденції сьогодні направлені не тільки на красу, але і зручність. Тому всі вищезгадані чілки відростають красиво і легко ховаються за вушка за першої ж потреби.

Довге волосся завжди цінується і ніколи не виходить з моди – жінки усієї планети готові витрачати сотні доларів на нарощення. І не дивно, адже на довге волосся можна зробити стильну та ефектну зачіску. А скільки модних аксесуарів можна використати, щоб доповнити образ! Інтернет-магазин Аврора завжди піклується про твою красу і стане в нагоді, коли вибір дається непросто.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті