Зимовий манікюр

Статті
21 Липень 2023
1218
  1. Манікюр зимовий: загальні тенденції
  2. Зимовий манікюр на короткі нігті: комбінуй модні варіанти дизайну, як заманеться
  3. Зимовий манікюр на довгі нігті: на заздрість Сніговій Королеві
  4. Модний зимовий манікюр в одному кольорі: топ-3 популярних відтінки
    1. Червоний зимовий манікюр
    2. Білий зимовий манікюр
    3. Завжди доречний нюд 
  5. Доглянуті руки - твоя таємна зброя

Тренди нейл-дизайну оновлюються швидше, ніж твоя стрічка в Інстаграмі. Погодься, гарний зимовий манікюр кардинально різний за настроєм на початку та в кінці сезону. Якщо в грудні ти розчиняєшся в передчутті казки — Різдва та Нового року, то в лютому палаєш пристрастю перед Днем закоханих. Спочатку малюєш на нігтях скромні сніжинки, потім — яскраві серця. 

Класних ідей гарного зимового манікюру багато, у цій статті розказуємо про найкрутіші. Не хвилюйся, якщо оновлюватимеш покриття раз на 10–14 днів, встигнеш змінити за сезон щонайменше 8 дизайнів. Будь різною, це круто!

Реалізувати найяскравіші задуми допоможе Аврора. Замовляй все для манікюру та педикюру просто зараз. Доставка в магазини безкоштовна, у відділення «Нової Пошти» — за тарифами перевізника. 

Манікюр зимовий: загальні тенденції 

Тренди дизайну нігтиків народжуються там само, де мода на сукні, — на високих подіумах. Стилісти пропонують незрівнянні зимові дизайни, знаменитості й блогери їх повторюють, ти надихаєшся. Потім береш до рук інструменти для манікюру та педикюру, копіюєш, переосмислюєш, додаєш сенси — створюєш щось своє. Сучасне мистецтво в чистому вигляді. Чи, може, магія? 

Згадаймо зимовий манікюр 2022. Ілюзія натуральних нігтів без покриття, френч із крихітними сердечками, насичене бордо, мікс золота й пастелі, омбре, монохром, перлинки та стикери, глітер і стрази для декору — популярними були як стримані, так і ексцентричні варіанти. Що готує зима цього року?

Зимовий манікюр 2023 — це:

  • традиційні глибокі відтінки — червоний, зелений, синій, сніжно-білий, чорний і темно-коричневий;
  • варіативність декору — не втрачають актуальності фольга, блискітки, втирання, та інші яскраві елементи, зростає інтерес до авторських малюнків;
  • популярні мотиви — анімалістичні зображення (наприклад, під леопарда чи яйце перепілки), сніжинки, ялинкові прикраси, зірки, імітація мармуру;
  • увага до текстури — разом із гладкою поверхнею нігтьової пластини чималий попит має рельєф.

До речі, дизайн кожного нігтя може відрізнятися. Поглянь на фото, виглядає «Вау!». Це точно варте того, аби спробувати. 


Обирай лаки для нігтів не тільки холодних відтінків, а й теплих. Останні рідше згадують у трендах, а дарма! Вони класно міксуються з декором під металік. 

Зимовий манікюр на короткі нігті: комбінуй модні варіанти дизайну, як заманеться 

Навіть не думай робити нарощування — мінімальна довжина практична. Ризик зламання мінімальний, займатися звичними справами нічого не заважає. Почни з форми. Модний вигляд мають пальчики, на яких красуються «мигдаль», круг, м'який квадрат. 

Зимовий манікюр на короткі нігті можна зробити мінімалістичним або прикрасити різними дизайнами. Безпрограшні ідеї для коротких нігтів:

  1. Французький манікюр. Відштовхуйся від ідеї френча, прикрась кінчики нігтьової пластини смужками — білими, кольоровими, блискучими. Круто виглядають смуги з анімалістичними мотивами.
  2. Геометрія. Горизонтальні лінії візуально дещо вкорочують пальці. Якщо вони не дуже довгі самі по собі, малюй вертикальні лінії або тонкі фігурні. Роби дизайн на одному пальці, інші хай будуть однотонні. 
  3. Монохром. Зима — класний час для експериментів. Якщо різнокольорові нігті для тебе занадто, зроби їх монохромними. Обери холодний відтінок, замов чотири-п'ять сусідніх тонів того самого кольору. Один палець можна прикрасити втиранням, трохи металевого блиску не завадить.
  4. Градієнт. Зроби білий, блакитний або блискучий. Подивись на фото, схоже на сніг! Такими пальчиками вродливі дівчата підіймають келихи з шампанським і приймають подарунки на Новий рік. 
  5. Художній розпис. Малюй сніжинки, зірки, ведмедиків Тедді, оленів, Санту чи карамельні палички — ніяких обмежень, усе залежить від твого таланту. 

З таким зимовим манікюром 2023 будеш почуватися впевнено. Ідеї доволі прості, але ефектні. Тішить, що їх можна втілити самостійно.

Зимовий манікюр на довгі нігті: на заздрість Сніговій Королеві

Довжина завжди привертає увагу, витончені пальчики запросто стануть родзинкою повсякденного та святкового образу. Зимовий манікюр на довгі нігті може бути як мінімалістичним, так і мистецьким — поле для творчості збільшується. Форму вибирай на свій смак. Неймовірно популярна гостра (але подумай, чи буде тобі зручно?), «балерина», овал. 

Ось варіанти, точно варті твоєї уваги:

  • Готика. Чорні нігті оцінить не кожна, але в тому разі, якщо наважишся, не пошкодуєш. Один раз точно треба спробувати. Додай глітеру, стразів, кристалів — отримаєш крутий святковий образ.
  • Ажурні мотиви на матовій підложці. Згадай візерунки, які мороз малює на вікнах, або в'язані серветки на бабусиному столі. Можеш повторити те саме на нігтях, ажур неперевершений. Найпростіше зробити це за допомогою стемпінгу.
  • Примхи погоди. Майстри нейл-арту пропонують імітувати опади: краплі дощу або сніжинки на пальчиках освіжають образ.
  • Втирання з абстракцією. Металік класно виглядає на нігтях різної довжини. Хай він буде не однотонним, а креативним. До речі, втирання чудово підходить для створення мармурових дизайнів.
  • Додавання ніжності. Коли втомишся від яскравого оформлення, вибирай нюд: рожевий, молочний, бежевий, блакитний. Золота або срібна поталь чи перепелиний ефект зроблять образ довершеним.

Не бійся експериментів. Тренди — це добре, але ти завжди можеш створити щось своє. 

Модний зимовий манікюр в одному кольорі: топ-3 популярних відтінки 

Усе геніальне просто! На стику 2023–2024 ця думка актуальна як ніколи. Модний зимовий манікюр можна зробити однотонним — не прогадаєш.

Червоний зимовий манікюр 

Гранатовий, кармін, криваво-червоний доречні перед святами: Різдвом і Новим роком, Днем закоханих. Зрештою, це традиція. Нафарбувати нігті цими відтінками — усе одно, що нанести на губи червону помаду: +100 до самооцінки. 

Найпопулярніші декоративні елементи, що гармоніюють із відтінками, — стрази, фольга, прості візерунки на одному-двох пальцях. Можеш використати стикери.

Білий зимовий манікюр 

Якщо сніг — не частий гість у твоєму регіоні, вибирай білий нейл-дизайн. Не залишай поверхню гладкою, 3D-дизайн — на піку популярності. Фактура льоду, «бите скло» — варіанти, які неодмінно треба втілити в зимовому дизайні. Минулого року ми теж так робили, але тенденція, судячи з усього, залишиться з нами ще декілька сезонів.

Завжди доречний нюд 

Навіть якщо ти не збираєшся робити зимовий манікюр «родзинкою» образа, руки мають бути доглянуті. Здається, нюдове покриття ніколи не вийде з моди. Це як маленька чорна сукня, але у світі нейл-арту — просто, довершено, дорого.

Доглянуті руки - твоя таємна зброя

Який би стиль ти не обрала, найважливіше - стан нігтиків та шкіри рук. Жодне найвиразніше чи найвигадливіше покриття не врятує образ, якщо в очі кидаються ознаки сухості та ламкості.

Незалежно від того, обираєш ти яскравий лак чи ледь помітний нюд, подбай, аби:

  • форма та довжина нігтьової пластини були однакові на всіх пальчиках;
  • кутикула була добре зволожена;
  • шкіра рук була пом’якшена та захищена від впливу морозу, холодної води тощо.

Це насправді дуже просто. Обирай на Аврорі симпатичний міні-крем для рук, який так приємно буде кинути в сумочку, аби завжди був під рукою. Не забудь докинути в корзину ще й масло для кутикули та невеличку пилочку. Встигнеш зробити це, поки сохне лак на нігтях! 
Цей мінімум - вже великий вклад у красу та доглянутість твоїх ручок. Не нехтуй можливістю подбати про себе навіть у дрібничках.
 

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті