Олія для душу Tesori d'Oriente: огляд топового доглядового засобу від популярного бренду

Статті
24 Листопад 2023
383
  1. Декілька слів про бренд: чому Tesori d'Oriente вартий твоєї уваги
  2. Tesori d'Oriente — олія для душу «Арганія та циперус»: усе, що ти хотіла знати про товар
    1. Олія для душу «Арганія та циперус»: консистенція й аромат
    2. Пакування олії для душу Tesori d'Oriente
  3. Враження від користування олією для душу з маслами Tesori d'Oriente
  4. Інші товари Tesori d'Oriente: що ще варто спробувати

Якщо вважаєш гігієну та косметичні заходи виявом любові до себе, потурбуйся, аби на поличці у ванній кімнаті та твоїй косметичці з'явилися засоби «Тесорі д'Орієнт». Аврора рекомендує почати з олії для душу Tesori d'Oriente «Арганія та циперус», 250 мл. Більше про товар — у нашому сьогоднішньому огляді.

Декілька слів про бренд: чому Tesori d'Oriente вартий твоєї уваги

Це продукція родом із самого серця Середземномор'я — сонячної Італії. Ароматична косметика Tesori d'Oriente створена, щоб сучасні дівчата відчули: щоденний догляд — приємний ритуал, що гармонізує тіло й душу. Вона відтворює старовинні та екзотичні рецепти. Кожен мікс найцінніших рослинних есенцій й ароматичних олій в ароматах Tesori d'Oriente дарує унікальні відчуття повного релаксу та задоволення. Цьому сприяють навіть, здавалося б, дрібниці: красиві форми та колір флаконів, вишукані етикетки. Варто лише поглянути на баночку — і ти подумки переносишся в давні часи, коли люди красиве й доглянуте тіло вважали однією з найбільших своїх цінностей.

Відчуваєш вайб? Тож познайомимося ближче з героєм нашого огляду!

Tesori d'Oriente — олія для душу «Арганія та циперус»: усе, що ти хотіла знати про товар

Доглядова косметика бренду вигідно відрізняється від решти аналогічних товарів. Унікальні композиції, приємні текстури, незрівнянний аромат — ось головні, але не єдині переваги олій, крем-гелів для душу, туалетної води, парфумованих кремів та інших товарів з асортименту. Якби через інтернет можна було передавати запахи, ти б одразу зрозуміла все про олію для душу Tesori d'Oriente «Арганія та циперус». Але ми спробували описати. Читай, відчувай, а потім обов'язково придбай, аби скласти власне враження про товар.

Олія для душу «Арганія та циперус»: консистенція й аромат

Якщо ти звикла до класичних гелів, приготуйся до нових відчуттів. Засіб для душу нагадує звичайну олійку для догляду за тілом. Додай трохи води — він миттєво перетворюється на ніжну, майже невагому пінку, подібну до емульсії. На відміну від гелю олія піниться не так інтенсивно, має м'якший аромат, очищає дбайливо. Після використання засобу шкіра зволожена та приємна на дотик.

У складі парфумованої композиції відчуваються нотки:

  • арганії — зелені, деревні, трав'яні, горіхові;
  • солодкого циперусу — лісові, земляні, з відтінком кедра та кориці.

Аромат освіжальний, ледь пряний. Сподобається тим, хто любить природу: свіжість ранкового лісу та буяння трав. Додай сюди корисні властивості натуральних олій, що входять до складу засобу. Арганія пом'якшує та заспокоює шкіру, живить, насичує вологою, має омолоджувальний ефект. Циперус високо цінують за антиоксидантну, протизапальну, антисептичну та себорегулювальну дію. Словом, відчуття свіжості гарантовано.

Пакування олії для душу Tesori d'Oriente

Засіб розлитий у прозорі пластикові флакони циліндричної форми, тому ти завжди бачитимеш, скільки олійки лишилося. Дозатора немає, пляшечку треба відкрити й акуратно налити в долоні потрібну кількість. Спочатку потрібно спінити олію руками, потім рівномірно розподілити по тілу масажними рухами. Приблизно через одну хвилину акуратно змити теплою водою. Запропонованого об'єму 250 мл вистачає в середньому на місяць (за умови щоденного використання). Якщо застосовувати олію для душу Tesori d'Oriente три-чотири рази на тиждень, пляшечка закінчиться через два місяці.

Етикетка має характерні орнаменти та написи іноземними мовами (італійська, англійська). Є всі необхідні відомості: склад, дата виготовлення, термін придатності.

Tesori d'Oriente олія для душу виглядає, без перебільшення, розкішно: красивий золотавий колір пляшечки, витончений шрифт, вибагливі візерунки. Складається враження, що всередині не косметика, а справжнісіньке рідке золото. Погодься, це вдала метафора. Бренд декларує: турбота про себе — це красивий ритуал, що базується на глибокому намірі любити й поважати себе, отримувати від цього задоволення.

Враження від користування олією для душу з маслами Tesori d'Oriente

Відчуття після використання цього засобу залишаються лише позитивні. Олія з арганією та циперусом має надзвичайний запах, що залишається на тілі. Можна відчути мотиви Сходу. Якщо ти таке любиш, тобі обов’язково сподобається.

Жінки, що купили олійку в Аврорі, зазначають, що після його застосування шкіра реально стає приємною на дотик. Це любов із першого… душу!

Додавай у кошик олію для душу Tesori d'Oriente «Арганія та циперус», 250 мл, щоб скласти своє особисте враження.

Інші товари Tesori d'Oriente: що ще варто спробувати

В інтернет-магазині Аврора знайдеш кілька десятків товарів від італійського виробника. Серед них:

  1. Крем-гелі для душу та ванни. Це засоби 2 в 1, що не тільки гарно очищають шкіру, а й зволожують її.
  2. Парфумовані креми для тіла. Після використання дерма зволожена та має приємний, ледь вловимий аромат парфуму.
  3. Туалетна вода. Засіб зі вмістом до 10% ефірних олій. Запах легкий, ненав'язливий, нестійкий.
  4. Рідке мило. Делікатно очищає дерму, не пересушує, живить.

Серед бестселерів — рідке крем-мило Tesori d'Oriente ХАММАМ з олією аргани та апельсиновим цвітом, 300 мл. Арганія дає приємні деревні та трав'яні нотки, цвіт апельсина — квіткові, медові, жасминові. Запах екзотичний, приємний. Делікатно прибирає забруднення, навіть при частому застосуванні не пересушує шкіру. Засіб добре піниться, економний.

Ще один товар із цієї самої серії — парфумований крем для тіла Tesori d'Oriente ХАММАМ з олією аргани та апельсиновим цвітом 300 мл. Той самий аромат, що ніби переносить у турецьку лазню. Засіб підходить для щоденного використання. Ідеальний варіант — наносити на тіло після душу, щоб цілющі компоненти могли глибше проникнути в шкіру. Крем добре живить, стимулює відновлювальні процеси, має легкий омолоджувальний ефект.

Якщо чекала на знак, ось він: Tesori d'Oriente — бренд, точно вартий твоєї уваги. Повір, любити себе значно простіше, коли в тебе є класна доглядова косметика. В Аврорі вона коштує недорого, тож купуй, заощаджуй, дбай про себе.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті