Топ-10 найкращих засобів захисту від комарів

Статті
1 Травень 2024
224
  1. Засоби для боротьби з летючими комахами
    1. Аерозолі від Gardex — забудь про «кровопивців»
    2. Спіралі «Некусайка» — незамінний захист під час відпочинку на природі
    3. Електрофумігатор — хай комарі трохи понервуються
    4. Набір стрічок для захисту від мух та комарів
    5. Спрей Anti Mosquito — комфортний відпочинок гарантовано
    6. Крем-бальзам Bioton — надійний помічник після укусів комарів
    7. Крем від комарів «Грім»
  2. 3 природні засоби для боротьби з комарами

Що може бути краще за відпочинок у вечірню пору на березі річки чи озера? Чи тобі подобаються велосипедні прогулянки, коли сонце вже сильно не пече? Ще один варіант відпочинку — барбекю-вечірка. Здається, ніщо не здатне затьмарити оці прекрасні миті, крім одних істот — комарів, укуси яких не тільки завдають дискомфорту, а й можуть бути небезпечними для здоров'я. Щоб вберегти себе від цих мініатюрних «вампірів», необхідно мати під рукою ефективні засоби захисту від летючих комах, які на ринку представлені різними варіантами. Їх покупка — це не лише профілактика проти укусів, але й забезпечення спокійного та комфортного відпочинку просто неба. Однак, щоб підібрати найкращі засоби від комарів, потрібно розібратися з їхніми видами.

Ми зробили підбірку найефективніших препаратів, які допоможуть боротися з комахами.

Засоби для боротьби з летючими комахами

Сьогодні можна придбати різні засоби для боротьби з комахами, які забезпечать комфортний відпочинок влітку. Репеленти представлені продукцією різних брендів. Це можуть бути аерозольні препарати, гелі, креми-бальзами, браслети чи природні засоби. Але варто зазначити ті, які найкраще відлякують комарів.

Аерозолі від Gardex — забудь про «кровопивців»

Це ефективний засіб від комарів, мух та кліщів. Аерозолі розробляються за інноваційною формулою та гарно захищають від летючих комах. Вони оснащуються розпилювачем, що сприяє рівномірному нанесенню на всі ділянки. Розпилюють препарат на шкіру, одяг чи спорядження.

Аерозолі мають такі переваги:

  • зручні у використанні;
  • підходять для розпорошення навіть у важкодоступних місцях;
  • відрізняються високою ефективністю;
  • швидко діють.

Залежно від місця нанесення ці засоби можуть зберігатися від трьох до 30 годин.

Спіралі «Некусайка» — незамінний захист під час відпочинку на природі

Такі засоби від комарів на природі можна назвати універсальними. Принцип дії виробу дуже простий: він складається зі щільної основи, виготовленої з деревної муки та просякнутої спеціальною речовиною. Після розміщення засобу на металевій підставці, спіраль потрібно підпалити. Під час горіння вона виділяє активну речовину, яка, змішуючись з повітрям, знищує комарів, мух чи москітів. Тепер зона діаметром три метри повністю твоя, ти можешблизько семи годин не боятися, що комахи заважатимуть твоєму відпочинку.

Електрофумігатор — хай комарі трохи понервуються

Електрофумігатор — пристосування, у яке ставлять спеціальні пластини, просочені активною речовиною або флакони з рідиною. Після підключення до мережі він починає діяти через 15 хв.

Електрофумігатор може похизуватися такими плюсами:

  • мінімальне споживання електроенергії;
  • можливість використання в будь-якому приміщенні;
  • відсутність звуку та запаху.

Це дієвий засіб від комарів, який може застосовуватися в кімнатах, де є маленькі діти.

Набір стрічок для захисту від мух та комарів

Буває так, що в приміщення залітають не тільки мухи, а й комарі. Стрічки, просякнуті липкою речовиною та приманкою, гарно їх виловлюють. Оскільки при виготовленні цих засобів не застосовувалися токсичні речовини, то вони є повністю безпечним для людей та домашніх тварин. Нічого складного у використанні цих виробів немає — їх достатньо розвісити в потрібних місцях.

Найкращий захист від комарів та мух забезпечують стрічки від виробника Green Live. Їх можна придбати в інтернет-магазині Аврора.

Спрей Anti Mosquito — комфортний відпочинок гарантовано

Якщо ти хочеш насолодитися прогулянкою під вечірнім небом, але ще думаєш, що робити, щоб не кусали комарі, зверни увагу на спрей від Anti Mosquito. Це дуже ефективний засіб, здатний забезпечити захист протягом 8 годин. Його можна наносити як на відкриті ділянки тіла, так і на одяг.

Довідка! Під цим брендом також представлені спреї від кліщів. Це екологічно чисті продукти, які підходять дорослим і дітям із 3 років.

Крем-бальзам Bioton — надійний помічник після укусів комарів

Якщо вже комарі чи інші комахи покусали, то помітні прояви локального запалення, свербіж та почервоніння. Зменшити такі неприємні відчуття допоможе крем-бальзам, який пропонує Bioton. Він виготовляється з рослинних компонентів, які мають заспокійливу дію та прискорюють загоєння.

Крем від комарів «Грім»

Це універсальний засіб для захисту від летючих та кусючих комах. Його дія розпочинається одразу ж після нанесення, а активність зберігається протягом 8 годин. Він не має різкого, небезпечного запаху.

3 природні засоби для боротьби з комарами

Для відлякування комарів ти також можеш використовувати природні способи:

  1. Листя черемшини або горобини. Спочатку його потрібно подрібнити, видавити сік та натерти ним відкриті ділянки тіла. Запах цих рослин — те, що не люблять «кровопивці».
  2. Ефірна олія евкаліпта. Потрібно в склянку води додати 10 крапель масла й нанести розчин на шкіру. Якщо треба позбутися комах у будинку, його потрібно розігріти над свічкою чи каміном та поставити на підвіконня для випаровування.
  3. Настоянка з кореня полину. Жменю рослини потрібно зварити в 1,5 л води, дати час, щоб відвар настоявся, а потім ним протирати тіло.

Щоб придбати засоби для захисту від комарів, тарганів чи гризунів, а також побутову хімію чи господарські товари, заглянь в Аврору — тут представлений великий асортимент. Ти можеш замовити продукцію з доставкою до найближчого магазину.

Спреї, бальзами, електрофумігатори — це відпочинок без набридливих комах. Насолоджуйся ним вдома чи на природі.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті