Ідеї для нюдового манікюру у 2024 році: на довгі та короткі нігті

Статті
1 Березень 2024
1943
  1. Нюдовий манікюр 2024: у чому його особливості
  2. Який колір вибрати для манікюру
  3. Модний нюдовий манікюр на довгі нігті
    1. Мармуровий нюдовий манікюр
    2. Нюдовий манікюр із фольгою
    3. Гарний нюдовий манікюр із блискітками та стразами
    4. Гарний нюдовий манікюр із малюнками
  4. Який доречний нюдовий манікюр на короткі нігті

Шукаєш трендовий дизайн, щоб відтворити його на своїх нігтях і виглядати відповідно до моди? Не знаєш, які відтінки вибрати для повсякденного образу, святкового, ділового стилю? Є універсальний варіант – нюдовий манікюр на короткі нігті або на довгі будь-якої форми.

Замовляй витратні матеріали в інтернет-магазині Аврора та починай експериментувати вдома або з подружками, адже такий дизайн сподобається кожній. Нюдові відтінки зазвичай нейтральні, застосовуються для однотонного або мінімалістичного оформлення. Однак за допомогою декору (наприклад, стразів, блискіток та малюнків) цей стиль легко перетворити на святковий.

Нюдовий манікюр 2024: у чому його особливості

Цей дизайн заснований на використанні тілесних відтінків, які майже не привертають уваги, проте гармонійно поєднуються з загальним стилем та образом.У перекладі з англійської «нюд» означає «оголений». Він став трендовим, коли повернулася мода на природну жіночу красу. Пальці, оформлені лаком тілесного кольору, завжди мають акуратний, доглянутий вигляд.

Нюдовий манікюр залишається актуальним багато років. Зокрема, його використовували у 2022, 2023 і продовжують відтворювати у модних салонах у 2024 р. Нейтральні кольори універсальні, вони не перевантажують образ і чудово поєднуються з повсякденним, спортивним, святковим, діловим одягом. Таке оформлення пасує і юній дівчині, і жінці будь-якого віку, воно надає впевненості й завжди виглядає доречно.

Який колір вибрати для манікюру

Тілесних відтінків багато, проте серед розмаїття важливо вибрати свій. Є декілька кольорів, що пасують усім дівчатам:

  • блідо-рожевий пастельний. Це втілення весняної легкості, жіночності й вічної краси. Відрізняється респектабельністю й елегантністю, пасує до френча;
  • напівпрозорий гель-лак із молочним або рожевим напівтоном. Якщо вибрати такий варіант, нігті виглядатимуть природно, наче на них не наносили лак. Твій гігієнічний манікюр має бути ідеальним – використовуй інструменти, щоб вирівняти форму й видалити кутикулу;
  • нюд із шимером. Перламутрові переливи виглядають стильно й водночас легко, стримано. Це оформлення пасує до романтичного та ділового стилю;
  • молочний напівпрозорий. Його добре наносити на довгі або короткі нігті, він чудово поєднується з акцентним декором чи монохромним дизайном на одному або декількох пальцях.

Головне, щоб відтінки були нейтральними та неяскравими. Класичним варіантом нюду є френч із базою з прозорого або рожевого лаку й білими кінчиками. Такий стиль часто вибирають не тільки для повсякденного одягу, а й для створення святкового образу (наприклад, весільного вбрання).

Модний нюдовий манікюр на довгі нігті

Хоча дизайн і передбачає використання тілесних пастельних відтінків, проте тренди з року в рік змінюються. Нюдовий манікюр 2024 дещо відрізняється від модного у 2023 році, адже стилісти постійно вигадують нові ідеї. Варіанти оформлення в нейтральному стилі вибирають також залежно від довжини.

Одним з універсальних вважається монохромний дизайн, тобто використовують тільки один колір без додаткового оздоблення. Варто вибирати серед таких відтінків:

  1. Бежевий.
  2. Прозорий.
  3. Світло-рожевий.
  4. Персиковий.

Не забувай використовувати засоби з догляду за нігтями, щоб вони завжди виглядали бездоганно, адже однотонне оформлення привертає увагу до недоліків.

Мармуровий нюдовий манікюр

Це вишуканий, універсальний дизайн, який пасує до святкового чи повсякденного, особливо романтичного стилю. Якщо ти шукаєш щось лаконічне й просте, водночас небанальне, зверни увагу саме на такий манікюр. Він передбачає імітацію натурального мармуру й прикрашає довгі нігті незвичайною текстурою.

Щоб створити нюд такого типу, спочатку змішай декілька лаків різних відтінків, щоб отримати потрібний ефект. За допомогою тонкого пензлика або зубочистки відразу після нанесення створи акуратні розводи, щоб імітувати мармурові прожилки.

Нюдовий манікюр із фольгою

Цей матеріал стане чудовим доповненням до нейтральних відтінків. Смужки чи невеликі шматочки фольги використовуй разом із пудровим або бежевим кольором – результат тебе приємно здивує. Зробити гарний нюдовий манікюр у такому стилі неважко – для прикрашання використовуй:

  • геометричні фігури, вирізані з фольги ножицями;
  • імітацію мармуру – ці два дизайни чудово поєднуються між собою;
  • акварельні мазки – завжди мають ефектний вигляд;
  • леопардовий принт – його краще наносити на один або два пальці, щоб уникнути перевантаженості.

Найпопулярнішою є золотиста фольга, вона чудово пасує до святкового стилю. Актуальними відтінками залишаються також мідний, сріблястий і бронзовий.

Гарний нюдовий манікюр із блискітками та стразами

Сяяти – один із головних трендів нейл-індустрії 2024 року. Блискітки чудово поєднуються з образом для вечірки, хоча їх можна використовувати й для повсякденного варіанту. Такий нюдовий манікюр на довгі нігті доповнюють:

  • невеликими сердечками;
  • блискучими крапками;
  • мінімалістичними лініями.

У 2024-му трендовим буде масивний декор, ця мода поширюється і на нейл-арт. Топові майстри прикрашають нейтральні відтінки великими стразами різних кольорів, створюючи цікаві, проте не перевантажені дизайни. Передивись варіанти в інтернеті чи порадься зі своїм майстром – якась з актуальних ідей тобі точно сподобається.

Гарний нюдовий манікюр із малюнками

Якщо дизайн із тілесними кольорами видається тобі нудним, просто передивись останні варіанти оформлення. Якщо хочеш виділятися, наслідуючи тренди, прикрась тілесний тон малюнком. Наприклад, оригінальним написом, незвичайною фігурою або силуетом. Серед популярних принтів такі:

  1. Квітковий. Пасує романтичним жінкам і молодим дівчатам.
  2. Перепелиний.
  3. Горошок.
  4. Смужки.
  5. Леопардовий.

Проте пам’ятай, що всі кольори в образі мають бути доречними й добре поєднуватися між собою. Не використовуй яскравий принт на всіх нігтях, адже тоді манікюр перестане бути нюдовим. Краще оформити один або два пальці на кожній руці, щоб привертати увагу.

Який доречний нюдовий манікюр на короткі нігті

Одна з переваг тілесних кольорів – універсальність, тобто вони мають привабливий вигляд завжди й пасують до будь-якої довжини. Для коротких нігтів у 2024 році стане популярним такий нюд:

  • тваринні мотиви (наприклад, зазначений вище леопардовий принт);
  • дрібні блискітки;
  • фольга – використовуй абстрактні орнаменти й лінії, тільки невеликого розміру;
  • стрази, каміфубуки – бажано маленькі, щоб зберегти жіночність та вишуканість загального дизайну;
  • градієнт.

Серед доречних кольорів на короткі нігті – прозорий, персиковий, світло-сірий, блідо-рожевий.

Нюдовий манікюр універсальний, проте передбачає постійний догляд за руками й особливо нігтьовими пластинами. Придбай усе для манікюру в інтернет-магазині Аврора, щоб створювати стильні дизайни в домашніх умовах. Замовляй потрібні товари з доставкою до торговельних точок у Харкові, Києві, Дніпрі чи до відділень служб-перевізників по Україні.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті