Як зібрати ідеальну косметичку — засоби для догляду за собою

Статті
20 Лютий 2024
262
  1. Збираємо разом базову косметичку на кожен день
    1. Косметика для брів та очей
    2. Засоби з догляду за губами
    3. Зволожувальний крем або гель
    4. Тональний засіб
    5. Пудра для обличчя
    6. Рум'яна
    7. Серветки для демакіяжу
    8. Спонжі для макіяжу
  2. Домашня косметичка: що в неї покласти
  3. Як вибрати косметичку — тільки корисні поради

У косметичці можна побачити багато різних засобів. Одними ти користуєшся щодня, іншими — зранку, раз на тиждень чи дуже рідко. Щоб не носити з собою постійно непотрібні б’юті-продукти, варто розібратися, що має бути в косметичці, а від чого можна відмовитися.

Зрозуміло, що кожна дівчина чи жінка має свої потреби, але сьогодні поговоримо, як скласти базову та домашню косметички. Це буде цікаво для кожної сучасної пані.

Збираємо разом базову косметичку на кожен день

Підбір засобів — важливий етап, адже, правильно вибравши косметику, можна зберегти красу та здоров'я шкіри. Обов’язково враховуй свій тип шкіри й вибирай засоби відповідно до нього. Надавай перевагу продуктам із натуральним складом, адже вони не тільки ефективні, а й безпечні для здоров'я.

Звертай увагу на тональні креми та інші засоби, що мають маленький об'єм. Це дозволить тобі легко носити їх з собою, не перевантажувати косметичку. Придивись до універсальних продуктів. Наприклад, бальзам для губ можна використовувати як помаду. Обов’язково враховуй свої потреби. Якщо ти часто перебуваєш на сонці, то для захисту шкіри застосовуй спеціальні засоби.

Перевіряй термін придатності й не використовуй б’юті-продукти, які вже застаріли. Також слідкуй за своїм бюджетом. Завжди можна знайти декоративну косметику, яка підійде тобі за ціною.

Взявши до уваги ці поради, починай збирати косметичку.

Косметика для брів та очей

У «сумочці» має бути косметичний олівець (бажано з точилкою), який допоможе створити ідеальний мейкап та підкреслить глибину твого погляду. Вироби, які є в нашому каталозі, легко наносяться на шкіру, а тонкий грифель дозволяє малювати лінії будь-якої товщини. Зазвичай дівчата вибирають чорний колір, але ти можеш придбати олівець для брів та очей іншого відтінку. Крім того, можна купити таку косметику для брів та очей, як рідкі та звичайні тіні, підводку-фломастер та туш.

Засоби з догляду за губами

Губи потребують особливого догляду, оскільки шкіра на них дуже тонка та схильна до сухості. У косметичці повинні бути засоби, які допоможуть зберегти губи здоровими та привабливими:

  • бальзам із вітамінами — він захищає шкіру від вітру, сонця та інших факторів;
  • блиск для губ — дозволяє нанести стійкий та яскравий макіяж, створює ефект зволоженої шкіри, насичує її корисними елементами;
  • помада — з її допомогою можна підкреслити свою красу та створити вишуканий образ;
  • олія — повертає тканинам м’якість та еластичність.

Всі ці засоби для догляду за губами допоможуть захистити шкіру від зовнішнього впливу, підкресливши твій образ.

Зволожувальний крем або гель

Засоби з догляду за губами, очима та бровами — не єдине, що повинно бути в косметичці кожної дівчини. Обов’язково поклади в неї зволожувальний крем або гель. Краще підібрати універсальні засоби. Які можна використовувати як у теплу, так і в холодну пору року.

Довідка! Ці креми вигідно купувати у великих об’ємах. Якщо для тебе це не підходить, придбай собі трепел-контейнер та перелий у нього трохи засобу.

Тональний засіб

Тональний засіб не тільки маскує недоліки шкіри, а й допомагає зберегти її здоровою. Для жирної шкіри купи крем для матування, а для сухої — зволожувальний. Важливу роль відіграє відтінок, він повинен бути максимально близьким до природного кольору шкіри. Для денного макіяжу краще використовувати легку текстуру, а для вечірнього — щільнішу.

Зверни увагу! Якщо в косметичці мало місця, то придбай пробник. Тобі не доведеться носити громіздкі скляні флакони.

Пудра для обличчя

Пудра для обличчя — це те, що має бути в косметичці дівчини. Вона допомагає закріпити тональний засіб, зменшити блиск шкіри та надати матовий відтінок. Цей засіб має різну текстуру та відтінки, дозволяє створити ефект бархатистості. До речі, якщо в тебе нормальний тип шкіри та рівний тон обличчя, замість пудри можеш сміливо використовувати серветки для матування обличчя.

Рум’яна

На ринку є кремові або сухі засоби. Вони надають шкірі здорового вигляду. Брюнеткам краще підійдуть бежево-рожеві відтінки, блондинкам — коралові, персикові та теракотові. Якщо ти шатенка, придивися до коричнево-рожевих рум’ян, а якщо маєш руде волосся, то вибирай цеглисті тони.

Серветки для демакіяжу

Якщо ти опинилася в ситуації, що треба змити макіяж, а води немає, на допомогу прийдуть серветки для демакіяжу. Вони легкі, не перевантажують косметичку. Та й зовсім не обов’язково носити цілу пачку. Двох чи трьох серветок достатньо.

Спонжі для макіяжу

Їх використовують для нанесення пудри або інших засобів рідкої консистенції. Спонжі для макіяжу мають різні форми та розміри. Їх виготовляють у вигляді краплі, трикутників чи прямокутників. Завдяки цьому вдається рівномірно нанести косметичні засоби, придавши шкірі однорідного кольору.

Крім базових засобів, є ще косметика та інструменти, якими дівчата користуються тільки зранку, два-три рази на тиждень або рідше.

Домашня косметичка: що в неї покласти

Дома обличчя зазвичай миють звичайною водою, тому серветки для демакіяжу можуть не знадобитися, але про всяк випадок хай будуть. Отже, що має бути в косметичці дівчини, що використовується не кожного дня, але дуже потрібне?

У свою сумочку обов’язково поклади:

  1. Щипці для вій. Вони мають особливу форму, завдяки чому можна легко й безпечно підняти вії та створити бажаний вигин. Виготовляються зазвичай зі сталі або титану — ці матеріали здатні забезпечити довгий експлуатаційний термін інструменту. Гумові накладки, які мають щипці на кінчиках, захищають вії від пошкоджень.
  2. Пінцет для брів. Дозволяє легко та точно видаляти непотрібні волоски з області брів. Інструмент має різні форми, підходить для домашнього та професійного застосування.
  3. Набір помад. Так, лише однієї для дівчини чи жінки недостатньо, тому в загальну косметичку варто покласти ще декілька штук. Це може бути помада червоного кольору, натурального (під тон твоїх губ), персикового чи винного відтінку.
  4. Гель-пілінг. Він ідеально очищає шкіру обличчя, вирівнює її тон та підтримує водний баланс. Містить корисні елементи, які зволожують, тонізують шкіру та контролюють роботу сальних залоз.
  5. Пилочка для нігтів. Інструмент, що використовується для формування та полірування нігтьової пластини. Він має невеликі розміри, тому легко поміститься у твій аксесуар. Для ніжних та тонких нігтів варто придбати пилочку з малою зернистістю, а для грубіших — з більшою.
  6. Скраби для обличчя. Це косметичний засіб, який допоможе зберегти обличчю молодість. Компоненти, які є в ньому, ніжно впливають на шкіру та роблять її гладенькою.
  7. Маски. Наш інтернет-магазин пропонує великий вибір таких засобів для дівчат та жінок будь-якого віку. Вони містять амінокислоти, мінеральні речовини, вітаміни С, В5, Е та інші корисні мікроелементи, запобігають старінню. Вони гарно чистять шкіру, зволожують її та відновлюють натуральний колір.
  8. Патчі під очі. Завдяки їм можна швидко усунути темні кола й набряклості навколо очей після важкого робочого дня. Гідрогелеві патчі, завдяки вмісту амінокислот, мінералів та інших речовин, позитивно діють на шкіру та покращують мікроциркуляцію крові.

Тепер ти знаєш, що має бути в жіночій косметичці. Але аксесуар для б’юті-продуктів ще й необхідно правильно вибрати.

Як вибрати косметичку — тільки корисні поради

Варто звернути увагу, для яких цілей тобі потрібен аксесуар. Якщо це косметичка, яку ти будеш носити з собою щодня, надавай перевагу маленьким моделям. Об’ємні аксесуари варто купувати для зберігання загальних інструментів та засобів для догляду за собою. Вони можуть бути виготовлені з різних матеріалів. Косметички з натуральної шкіри довговічні, протягом тривалого часу не втрачають гарний вигляд. Аксесуари з замінника мало чим поступаються виробам із натуральної шкіри, але менше коштують. Ще один непоганий варіант — високоякісний полівінілхлорид. Він не рветься та гарно переться. Також можна придбати аксесуари з тканини.

Косметички, представлені на нашому сайті, зручні в користуванні, надійно захищають б’юті-продукти від пилу та бруду.

Тапер ти знаєш не тільки, як правильно зібрати косметичку, а і як її вибрати.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті