Манікюр на осінь 2023: свіжі дизайни від Аврори

Статті
6 Жовтень 2023
6156
  1. Манікюр на осінь: головні особливості
  2. Манікюр на осінь на короткі нігті
  3. Манікюр на осінь для довгих нігтів
  4. Манікюр на осінь в залежності від форми
  5. Як створити ніжний манікюр на осінь 2023
  6. Френч: модний манікюр на осінь

Ти звикла слідкувати за модою та постійно цікавишся останніми трендами, щоб виглядати стильно? Шукаєш цікаві ідеї, щоб прикрасити свої нігті, виділити розмір та форму? Коли хочеться зробити манікюр, осінь надихає на свободу у творчості. Читай корисні поради від Аврори та вибирай оригінальні дизайни, які захочеться спробувати.

Доглядати за нігтями реально в домашніх умовах, для цього необов’язково витрачати гроші на салони краси. Купуй усе необхідне для манікюру в інтернет-магазині Аврора, щоб створювати неповторні стилі власними руками.

Манікюр на осінь: головні особливості

Актуальний зараз нейл-арт допоможе підкреслити природню красу нігтів, створивши мінімалістичний дизайн, або зробити їх незвичайними за допомогою декору. Осінній манікюр на 2023 рік – це як традиційні ідеї, які користуються попитом уже давно, так і нові тренди, що передбачають професійне виконання. Для втілення деяких з них тобі доведеться звернутися до свого майстра.

Погода восени цього року тішить сонечком, тому саме теплі відтінки переважають у гаммі кольорів. Наприклад, популярний та доречний на кожен день манікюр на осінь – це градієнтний дизайн з різноколірними нігтями, які можна змінювати за допомогою глянцевого або матового покриття. Для цього тобі знадобляться лаки актуальних у цьому сезоні відтінків, таких як:

  • білий;
  • пастельний рожевий;
  • неяскравий блакитний;
  • лавандовий;
  • чорно-біла гама.

Щоб створити стійкий, довготривалий манікюр, нанось на кожен ніготь не тільки лак. Тобі знадобиться база, яка додатково укріплює нігтьову пластину, запобігає розшаруванню, захищає від ламкості та механічних пошкоджень. Не забудь і про топ, він значно продовжить термін життя твого дизайну. Якщо ти професійний майстер, без цих матеріалів точно не зможеш обійтись.

Манікюр на короткі нігті на осінь

Якщо тобі не подобається відрощувати довгі нігтики або просто не виходить зробити це – для тебе є багато цікавих варіантів. Манікюр на осінь на короткі нігті передбачає використання таких модних кольорів:

  1. Жовтогарячий.
  2. Зелений.
  3. Коричневий.
  4. Яскраво-синій.
  5. Срібний.
  6. Золотий.

Залишається актуальним мінімалістичний дизайн, коли для оздоблення використовують мінімальну кількість кольорів та деталей. Короткі нігті більш зручні в тому плані, що саме з їх допомогою можна вигідно створити й презентувати малюнок, зробити на ньому акцент. Наприклад, дуже популярним є цікавий візерунок – його малюють поверх пастельного, нюдового відтінку лаком іншого кольору.

Щоб створити трендовий та помітний здалеку дизайн, використовуй декор для нігтів. Короткі пластини часто прикрашають дрібними або великими блискітками, з їх допомогою створюють ефекти на кшталт омбре, градієнту, розставляють акценти. Блискучі деталі добре поєднуються зі стемпінгом, стразами або наліпками. Популярні й абстрактні дизайни та анімалістичні принти, нанесені на кінчики.

Манікюр для довгих нігтів на осінь

Останні новинки у нейл-арті передбачають, окрім перерахованих вище, використання наступних відтінків:

  • яскравий червоний та червонувато-фіолетовий;
  • сірий;
  • шоколадний;
  • помаранчевий.

На довгі нігті також чудово підходить мінімалістичний дизайн. Він пасує до будь-якого стилю одягу та зовнішності, й створити його просто. Якщо хочеться виділятися серед інших дизайнів, робити яскраві фото та викладати у соціальних мережах, варто створювати малюнки у дусі та настрої сезону. Враховуй, що вони будуть актуальними й на зиму 2024 року, тому занотуй собі модні ідеї, щоб утілювати на власних нігтях або пропонувати клієнтам.

Проте навіть охочим нанести малюнок варто дотримуватися традицій мінімалізму. Це тренд останніх років, який поширюється не тільки на осінній манікюр, але й макіяж. Створюй лаконічні візерунки за допомогою ледь помітних крапочок на одному довгому нігті, витонченого павутиння, правильних геометричних форм, легких перетинань ліній без помітного акценту на них.

Манікюр на осінь в залежності від форми

Мало вибрати трендовий колір та підібрати потрібні матеріали, велике значення має також форма нігтьової пластини. Використовуй спеціальні інструменти, щоб відкоригувати, підправити або змінити її, надати охайного, доглянутого вигляду. Щоб створити гарний манікюр на осінь, потрібно враховувати форму. Вона буває:

  • мигдалеподібною. Це довгий ніготь із загостреним кінчиком. Для оформлення актуально використовувати м’які, пастельні відтінки, особливо ефектно виглядають матові, особливо за допомогою червоно-фіолетового та сірого;
  • овальною. Привабливо виглядає гра глянцевої та матової фактур, нанесення анімалістичного принта, створення рельєфу. Щоб дизайн виглядав доречним, акцентів не має бути дуже багато;
  • квадратною. Актуальними залишаються такі тенденції, як акцентування уваги на лунках, градієнт, френч. До традиційних додалися такі ультрасучасні дизайни, як павутиння, текстурні, абстрактні малюнки, стемпінг. Вдалий манікюр на квадратні нігті передбачає виділення також кінчиків пластини.

Актуальним також є дизайн без однотипних малюнків, коли кожен палець оформлюють індивідуально. Популярний варіант – поєднання декількох стилів на одній руці, під час вибору не варто боятися експериментів. Головне, щоб загальне рішення пасувало до форми та довжини нігтьових пластин.

Як створити ніжний манікюр на осінь 2023

Цьогоріч модні дизайнери роблять ставку на натуральність дизайну. Проте це не означає, що потрібно використовувати тільки тілесні кольори, тим більше вони дуже швидко набридають. Універсальний ніжний манікюр на осінь, який можна створити в якості повсякденного, у тому числі робочого, – нюдовий. Елегантний, вишуканий образ вийде за допомогою лаку, який збігається з відтінком шкіри.

На сайті Аврори ти знайдеш витратні матеріали для манікюру та педикюру, щоб створювати вишукані дизайни. в тому числі у нюдових тонах. У тренді не лише кольори, що за відтінком нагадують шкіру людини, але також молочні з ефектом прозорості. Для створення ніжного осіннього образу можна використати:

  1. М’ятно-зелений.
  2. Блідо-рожевий.
  3. Лавандовий.

Нюдовий стиль в оформленні підходить як для коротких, так і довгих нігтів.

Френч: модний манікюр на осінь

Французький стиль залишається актуальним, його досі використовують, особливо коли вибирають ніжний дизайн. Цей незмінно модний манікюр на осінь також варто прикрасити стильними блискітками, коли хочеться, щоб він виглядав більш оригінально. Якщо використовуєш прозорі або непрозорі базові відтінки, можеш додати хромоване покриття.

Не забудь використовувати засоби для догляду, щоб твої нігті завжди виглядали красивими та здоровими. Замовити все необхідне для втілення модних ідей зручно в інтернет-магазині Аврора. Тут завжди доступні ціни, а також є можливість замовити безкоштовну доставку до торговельної точки. По Україні працює понад 1000 наших магазинів – в Одесі, Черкасах, Києві та інших містах. Ти швидко знайдеш найближчий до тебе, щоб забрати посилку без черг та очікувань.

Коментарі

Коментарів не знайдено

Додати коментар

Схожі статті